در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    niayesh777
    مشارکت کننده

سلاممن با پسری هستم که قبل از من رابطه هایی داشته مه ضربه خورده و بی اعتماد شده نسبت به همه بد بین هستش من یه اتفاق از گذشته یا الان رو هم براش تعریف میکنم به دید بد میگیره و میگه توام مثل همه هستی حتما چیزی بوده و هزار تا فکرو خیال میکنه به اینجایی رسیده که الان داره تموم میکنه من چه کاری ازم بر میاد نمیخوام بخاطر بی اعتمادیش نسبت به بقیه ادما رابطمون تموم بشه

ياسمين
    مدیر

سلام. قطعاً درون تو هم ردپايى از احساس كافى و با ارزش نبودن وجود داره كه با همچين پسرى دوست شدى. باورهاى غلطى در زمينهء عزت نفس و حتا بد بودن پسرا ، بى وفايى و موارد مشابه توى ذهنت هست و بازتاب اينها طبق قانون جهان هستى ، به صورت اين پسر به تو برگشته ….روى باورهات كار كن و خودت رو قوى كن تا بهترين و متعادل ترين فرد درمسير زندگى ت قرار بگيره

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.خودتو قوی‌تر کن کاری به اون نداشته باش .تو نمیتونی کسی رو عوض کنی جز خودت هرموقع خودتو تغییر دادی جنبه های خوبی از طرف مقابلت میبینی که نیازی نیست تو تلاشی کنی که درست بشه خودکار با عوض شدن درونت بیرونت وآدمای اطرافت تغییر میکنن.
    فقط تمرکزت رو بذار روی خودت وتغییر باورهات و گوش دادن به فایلهای اعتماد به نفس.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.