در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    755Sahar
    مشارکت کننده

سلام..
    دوستان من دلم یه رابطه پایدار و ازدواج با شخصیک واقعا دوسش داشته باشم میخواد .میشه راهنمایی کنین ک چجوری خواسته مو بگم و چیکار کنم ک براورده بشه .
    یه مشکلم هس اینک یهو دورم پر پیشنهاد میشه و بعد یهو دورم خالی میشه و یا از یکی خوشم میاد بعدش میبینم نه خوشم نمیاد و طرف ازم دور میشه و به محض دور شدنش ?دلم براش تنگ میشه ولی اون هیچ جوره دیگ نشون نمیده میلی بمن داره مشکلم کجاس بنظرتون ممنونم از جواب هاتون پیشاپیش.

ياسمين
    مدیر

سلام .مشكلت اينه كه با تنهايى خودت حال ت خوب نيست و احساس خلا دارى كه مى خواى شخص ديگه اى اون رو پر كنه. ٦ فايل اعتمادبنفس و عزت نفس هست چندين بار اونها رو گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .یکی دیگه از دلایلش اینه که این خواسته رو باحس نیاز داری ینی یکی بیاد به من بگه میخوامت یکی بیاد چون من میخوام تنها نباشم درحالیکه باید از حس نیاز خالی باشی وانقدر عشق به خودت داشته باشی که خودت با خودت کیف کنی وفکر نکنی فقط ازدواج میتونه حالت رو خوب کنه وقتی تو منتظرش نباشی وحالت از درون خوب باشه اونوقته که از راهی که فکر ش رو نمیکنی فرد دلخواهت میاد سر راهت.بچسب به خودت وعاشق خود خودت باش عاشق کودک درونت باش به فکر شاد کردنش باش ببین چی دلش میخواد اول نیاز اونو برآورده کن تا اونو لبریز از عشق نکنی نمیتونی به کسی عشق بدی.کودک درونت رو پیدا کن دستشو بگیر بهش توجه کن وفقط به فکر لذت بردن از لحظه هات باش.تو شاد باشی وحست رو خوب نگه داری اتفاقات خوب برات پیش میاد.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.