در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Azisari
    مشارکت کننده

چگونه خودمو کنترل کنم سمت آدمی که مناسبم نیست نرم؟ و چجوری این کسی که توی مغزم بهم میگه اگه این نباشه دیگه هیچکی نیست رو ساکتش کنم؟ دارم روی خودم و باور فراوانیم و لیاقتم کار میکنم… اما مدام اینها توی سرم گفته میشه و میگه حالا یه زنگ بزن اشکالی نداره که… ممنون میشم راهنماییم کنین?

ياسمين
    مدیر

درسته هنوز باور كمبود دارى و احساس ارزشمندى نمى كنى كه بهش تمايل دارى….خودت رو بزرگتر و مهم تر از اين بدون كه حتا به اون شخص نامناسب پيام بدى….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام هر زمان که میری سمت گوشی که بهش زنگ بزنی به خودت بگو صبر کن واز خودت بپرس که زنگ زدن به این آدم حال خوبی بهت میده؟آیا ارتباط با این آدم تاثیر مثبت روی تو میذاره یا حست رو بد میکنه؟
    مثل مادری که به بچش میگه با فلان دوستت نگرد یا ارتباط نداشته باش چون رفتارش مناسب نیست تو هم باید برای کودک درونت مادری کنی واجازه ندی بخواد از مسیر حال خوب دور بشه
    هرچی ذهنت گفت نه زنگ بزن زشته یا زنگ بزن اشکالی نداره محکم بایست. چون اگه قراره تو مسیر حال خوب بمونی وخودت رو تغییر بدی نباید گول حرفای ذهن رو بخوری.
    ما در این مسیر طبق قانون خلا باید از یه سری چیزا واز یه سری کارها دست بکشیم تا چیزای خوب وارد زندگیمون بشن.
    یه کش به دستت ببند هر زمان خواستی به اون آدم زنگ بزنی این کش رو محکم بکش درد حاصل از این کشیدن به مرور زمان ذهنت رو شرطی میکنه که اگه بخوای زنگ بزنی با درد رو به رو میشی وبعد از یه مدت بدون اینکه این کارو انجام بدی ذهنت به خاطر اون درد دیگه سمت زنگ زدن به این آدم نمیره.

Nastaran123
    مشارکت کننده

فاطمه جان طبق قانون خلا وقتی مثلا از رابطه ی سمی دست میکشیم پس یعنی حس لیاقت و ارزشمندی داریم درسته ؟ من قانون خلا رو تجربه کردم فکر کردم دیگه حس لیاقت درست شده ولی فهمیدم که خیلی جای کار داره این قسمت قانون رو با اینکه باور دارم ولی متوجه نمیشم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

از رابطه دست میکشیم به معنی این نیست که حس لیاقت وارزشمندیمون کامله چون ممکنه به ظاهر از رابطه دست بکشیم اما در ذهن هنوز همون آدم رو مرور کنیم یا باورهای قبلی رو در ذهن داشته باشیم
    قانون خلاء ینی باید ذهنت رو از باورهای قبلی وعادتهای ذهنی غلط قبلی خالی کنی ودر زندگیت از رابطه با یه سری افراد دست بکشی اما در ادامه تازه مرحله ی جدیدی شروع میشه که باید روی خودت واحساس ارزشمندیت کار کنی که یه مقدار زمان میبره
    اگه از رابطه با آدمی دست کشیدی چون برای خودت ارزش قائل بودی خیلی خوبه ولی باید در ادامه بتونی باورهای درست وعادتهای ذهنی درست جایگزینش کنی تا حس ارزشمندیت بالاتر بره وبا بالا رفتن حس ارزشمندی وارد روابط خوب بشی.

Nastaran123
    مشارکت کننده

اون آدم رو توی ذهنم مرور میکردم درسته دقیقا ولی نه از روی دلتنگی رفتارها و حرفای بدی که انجام می‌داد و اینکه چقدر تحقیر شدم فکر میکردم نه به خاطرات خوب و… اینهم تاثیر منفی داره ؟
    درسته فهمیدم ممنون عزیزم از توضیحاتت

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.