صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه ی آزار دهنده با اطرافیانم

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست samim_af به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    samim_af
    مشارکت کننده

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
    من و خواهرم مدتهاست که رابطمون با هم خیلی بد شده ۳ ماهه که باهم دعوا میکنیم هرروز قبلن خیلی باهم خوب بودیم نمیدونم چرا اعصابم خورد میشه وقتی میبینمش و باهاش حرف میزنم و حرفاش با بقیه میشنوم اذیت میشم نمیتونم تحمل کنم دیدنش توی خونه رو هروقت هم که دعوامون میشه هم من حالم بد میشه و عصبی میشم و هم اون
    وقتی کنار همدیگه ایم هی میخوام هیچی‌ نگم ولی میره روی اعصابم و دعوا میشه و بیشتر عصبی میشم
    دلایل مختلفی هم داره این عصبانیت مثل اینکه خیلی دخالت میکنه توی مساعل شخصیم و نظر میده درحالی که ازش نظری نخواستم میگه شخصیتم اینجوریه و اینجوری بزرگ شدم ://
    اما این منو خیلی اذیت میکنه و اعصابم خورد میشه یا جاهایی که حس میکنم بی عدالتی کرده اعصابمو خورد میکنه
    و یا بخشی از خشمم هم ممکنه بخاطر اتفاقایی که بتازگی توی زندگی شخصیم افتاده هم باشه .
    و زمانی که من نظری میدم مخالفت میکنه و میگه نه من درست میگم تو اشتباه
    مادرم هم که دعواهای مارو میبینه اذیت میشه ?
    من هم این خشم و عصبانیت روی بدنم هم تاثیر گذاشته و حال خواهرمم بد شده
    پس ب این فکر کردم که روز رو تقسیم کنیم که یه چندساعت من تو اتاق باشم و اون توی حال و برعکس . اینجوری کمتر همدیگه رو میبینیم و کمتر اذیت میشیم هممون اما اون میگه من توی اتاق نمیرم چون بسته است نور نداره نمیتونم .
    منم گفتم پس منم نمیرم چون باید عادلانه باشه و من هم داعم نمیتونم خودمو تو اتاق حبس کنم که نبینمش و حالا ک اینجوریه و همدیگه رو میبینیم هی دعوا میشه (دوتامون دانشجوییم و یه ساعتایی در خونه نیستیم اصلن )
    من نمیخوام فعلن رابطمون دوباره خوب بشه به اون دلایل که فکر میکنم نمیخوام مثل قبل بشه نمیتونم نادیده بگیرمشون ولی اینجچری هم خیلی اذیت میشم

میدونم انچه که توی اون میبینم و اذیتم میکنه توی من هست و دارم روشون کار میکنم
    واکنش نشون ندادن به دیدن اینا که اذیتم میکنه خیلی سخته ولی فکر کنم بهترین کاره ک عصبانی نشم و اذیت نشم و توی جمع بتونم باشم درسته ؟ چه کار دیگه ای بهتره بکنم که اروم بشم و راحت تر بگذره این روزام خشمم کم بشه

ياسمين
    مدیر

سلام بله درست گفتى… فكر اينو نكن كه چرا اون توى هال باشه و تو توى اتاق. به اين توجه داشته باش كه هرچى تنها تر باشى و بيشتر بتونى روى خودت كار كنى ، زودتر نتيجه مى گيرى… تا مى تونى فايل گوش بده و تمريناتشو انجام بده و خواهرتو قضاوت نكن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.این خشم و عصبانیت ریشه در گذشته ی تو و خواهرت داره که شاید به خاطر شرایط خانوادگی یا مقایسه شدن و احساس عدم اعتماد به نفس در شما به وجود اومده.
    با خشم و عصبانیتت نجنگ به خودت حق بده و بپذیر که خشم هم مثل هر احساس دیگه ای توی وجود هر انسانی هست هر وقت که عصبی شدی شروع کن به نوشتن
    تکنیک نوشتن بهترین تمرینه برای خالی شدن خشمت
    میتونی به عنوان تمرین هر روز انجام بدی
    به جای ابراز شکایت و عصبانیت به خواهرت که هیچ نتیجه ای نداره سکوت کن و برو توی اتاقت شروع کن به نوشتن و حرفهای دلت رو هر چی که هست حتی اگه فحش و بد و بیراه هم هست روی کاغذ بنویس و تصور کن خواهرت روبروت نشسته و تمام حرفهات رو درک میکنه
    انقدر بنویس و بنویس که حس کنی خالی شدی و آروم شدی در آخر اگه احساس کردی نیاز داری با بخشیدنش به آرامش بیشتری برسی ببخشش
    بخشش تو فقط به آرامش خودت کمک میکنه.
    اگه نتونستی ببخشیش هیچ اشکالی نداره فقط هر روز به نوشتن ادامه بده
    در کنار این تمرین به فایلهای اعتمادبه نفس مکرر گوش بده

samim_af
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخگوییتون عزیزانم ❤️?

samim_af
    مشارکت کننده

فقط اینکه یایمین جان من داعم نمیتونم توی اتاق خودمو حبس کنم !! یه تایم هایی لازمه توی هال باشم
    وقتهایی ک رو به رو میشم باهاش اگر چیزی اذیتم کرد سکوت کنم و خشم و احساساتمو فقط ببینم و یابنویسم روی کاغذ درسته؟!

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.