صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه پایدار

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Deniz123
    مشارکت کننده

سلام دنیای عزیزم شما کسی هستی که دوماه تمام طعم تلخ تنهاییام باصدای نازنینش به طعم عسل تبدیل شده کسی که با حرفاش واسم مثل مسکن قوی عمل میکنه دنیا جونم یه سوالی خیلی ذهن منو مشغول کرده اینکه شما توی فایل های اعتماد به نفس فرمودین اگه حال ما با خودمون خوب نباشه اگه اعتماد به نفسمون پایین باشه رابطه هامون و بقیه امور زندگیمون بهم ریخته ست و اینکه افرادی سر راه ما قرار میگیرند که هم فرکانس با خودمون هستند و درون مارو بهمون نشون میدن و دقیقا درست گفتین من همه اینها رو در خودم دیدم به جز یک مورد که اونهم واسم جای سوال داره و میخوام بیشتر خودمو بشناسم دنیای عزیزم من همه رابطه هام داغون و خرابه با مادر با خواهر با برادر اما به مدت ۴ ساله که با یه آقایی در ارتباطم که ایشون فوق العاده دوسم داره فوق العاده آدم شادیه و همیشه نصیحتش به من اینه که در لحظه حال زندگی کن گذشته در گذشته و آینده هم هنوز نیومده خیلی دست و دلبازه و خلاصه که هرچیزی از محسنات این آقا بگم کم گفتم و دیگرانم همین نظر رو راجع به ایشون دارند این آقا خصوصیات بد اخلاقی منو خیلی تحمل کرده و خیلی با صبوری راهنماییم میکنه و طبق فرمایشات شما مطمئنم که اعتماد به نفس بالایی داره و خودشو خیلی دوس داره دنیا جونم این علامت سوال بزرگیه توی ذهنم که چرا منی که اونقدر از خودم بیزار بودم از درون عصبی و اعتماد به نفسم در بعضی از زمینه ها پایین بود و روابط خیلی خوبی با دیگران نداشتم این آقا که فرکانسش با من یکی نبود چرا سر راه من قرار گرفت و ۴ ساله که رابطه م باهاش ادامه پیدا کرده؟؟؟ البته داخل پرانتز بگم من روابط اجتماعیه بالایی دارم فن بیان خوبی دارم صدای خوبی دارم تا جایی که همه تشویقم کردند که برم و مدرک گویندگیمو بگیرم و گرفتم قیافه و اندامم خوبه غیره،، اما حالم با خودم با تنهایی خودم قبل از آشنا شدن با شما اصلا خوب نبود لطفا بگین که چه چیزی در من تغییر کرده و چی شده که این آدم برعکس افراد دیگه ست؟؟؟ فرکانس من یه چیز دیگه اما فرکانس اون خیلی متفاوت تر از من پیشاپیش تشکر میکنم بابت اینکه با حجم بالای کاریتون وقت میذارین و راهنماییم میکنین میبوووسمتون مهربانترین?‍♂️♥️?‍♂️????‍♂️♥️

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم‌
    ممنونم از مهرت
    اعتماد به نفس داشتن یا نداشتن لزومن به انچه که شما در رفتار با ادمها میبینی نیس خیلی از اوقات بسیار درونی هست ایشون در جاهایی اعتماد به نفس ندارم ترس زیادی دارن مشکلات دیگه دارن مه ربط به عدم ارزشمندی درونیشونه اینکه بخاط اینه به شما توجه میکنن ینی اعتماد به نفس بالایی دارن درست نیست صددرصد و قطعا شما از درونیترین لایه ها با هم همفرکانسید

Deniz123
    مشارکت کننده

فدای شما
    مرسی بهترینم???♥️♥️♥️♥️

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.