صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › رابطه پارتنرشیپ
- این موضوع 3 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 2 ماه پیش بدست
maryam gharagozlou بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
09/خرداد/1400 در 14:38 #41609
ناشناس
غیرفعالسلام دوستان وقتتون بخیر
من یه سوال داشتم اینکه من یه جوان ۲۰ساله هستم و تازگی ها ذهنم درگیر مسائل روابط پارتنرشیپ شده و احساس میکنم که دوس دارم وارد یه رابطه بشم و تجربه کنم ازون طرف هم نمیدونم مسائل جنسیتی باید چیکار کنم ؟ و چه رفتاری داشته باشم اگر شخص مقابلم رابطه جنسی قبل ازدواج ازم بخواد و یا خودم هم بخوام درسته یا نه چه جوابی باید به جفت روحی که قراره وارد زندگیم بشه در مورد این موضوع باید بدم یک مقدار ذهنم درگیر این مسائل شده میخواستم بدونم باید چیکار کنم توی سایت هرچی گشتم در مورد این موضوع صحبت نشده آیا توی ورکشاپ تکنیک ها معاشرت صحبت شده ؟و اینکه اگر به زودی وارد یه رابطه پارتنرشیپ شدم با این که روی خودم کار نکنم توی این مسئله چه رفتاری نشون بدم فعلا تا وقتی که باورهام تغیر میکنن ممنون
09/خرداد/1400 در 14:43 #44846ياسمين
مدیرسلام. براى اينكه رابطهء خوبى داشته باشى بايد اول روى عزت نفست كار كنى. هر چقدر خودت رو باارزشتر و دوستداشتنى تر بدونى و در ضمن با تنهايى خودت حال ت خوب باشه و احساس نياز به يه نفر ديگه نداشته باشى ، رابطه ت با دوستت بهتر خواهد بود…
در مورد ارتباط نزديكتر ، به خودت و باورهات بستگى داره. اگر روى خودت كار نكرده باشى ممكنه احساس كنى اون شخص مى خواد ازت سوء استفاده كنه… يا حتا ممكنه عذاب وجدان بگيرى … پس قبل از هر ارتباطى خوب فكر كن و با عجله تصميم نگير.09/خرداد/1400 در 18:12 #44854Fatemeh6761
مشارکت کنندهاگر میدونی آدمی هستی که خیلی حس وابستگی نداری وخیلی راحت برخورد میکنی واعتماد به نفس خوبی داری میتونی وارد رابطه بشی اما از طرفی هم کار کردن روی خودت رو فراموش نکنی چون یه سری تجارب به دست میاری که میتونه بهت در روابط کمک کنه اما اگه آدمی هستی که اعتمادبه نفست کمه وخیلی به طرف مقابلت وابسته میشی میتونی اول روی خودت کار کنی اعتمادبه نفستو بیشتر کنی بعد کاری رو که میخوای انجام بدی .در مورد روابط جنسی هم ما آدما از همه نظر آزادیم این بستگی به تو داره که چه باورایی داشته باشی خودت چه جور آدمی هستی آیا آدمی هستی که برات مهم نباشه طرف مقابلت چه برخوردی داشته باشه آیا مسئولیت هر چیزی رو به گردن میگیری وآیا فقط به لذت بردن وحال خوب خودت اهمیت میدی یا نظر وحرف دیگران.اول خوب خودت رو بسنج مخصوصا اعتماد به نفست بعد تصمیم بگیر
09/خرداد/1400 در 23:20 #44861maryam gharagozlou
مشارکت کنندهسلام مهترين قضيه حس ارزشمندي خودت هست كه بايد روش كار كني چون اگه اين حس لياقت رو نداشته باشي وقتي وارد رابطه بشي قطعا چون خودت رو از درون ارزشمند نميدوني اين تصور كه فقط تورو براي سكس ميخواد شكل ميگيره با حال خوب و دوست داشتن خودت در مسير زندگي باش و منتظر نباش كه قراره چي بشه حال خوب تو اتفاقات قشنگ رو سر وقتش برات رقم ميزنه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.