صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه همسرم با فرد دیگری

• این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست 37337 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    37337
    مشارکت کننده

سلام دوستان.من مدتی هست که متوجه شدم همسرم به یه دختر خانومی ک گویا همکارش هست پیام میده حتی زمانی ک منزل هست به هم پیام میدن .حال خیلی بدی دارم به طوری ک شبا با دلشوره از خواب بیدار میشم.من باید چیکار کنم بهش بگم که من میدونم به همکارت پیام میدی یا نه بی توجه باشم.من قبلا تنها مسافرت هم میرفتم ولی الان اصلا نمیتونم تنها بذارم و میترسم .تورو به خدا بگین چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام.شايد براى مسئلهء كارى با هم صحبت مى كنند .. ولى در هر صورت براى اينكه شك و شبهه اى نباشه باهمسرت با آرامش صحبت كن
    كنارش باورهاى غلطى كه در مورد روابط و خودت دارى رو هم بايد اصلاح كنى….

37337
    مشارکت کننده

یاسی عزیز من باهمسرم صحبت کردم ولی به طور غیر مستقیم .گفتم که من بهت شک دارم وهمسرم به من گفتند که منرو تو این چند ساله نشناختی
    و در مورد مسائل کاری مگه میشه که تایم استراحت و حتی شبها در منزل همش انلاین باشن و با هم در مورد کار صحبت کنند؟
    مدام تو این فکرم که یجوری انتقام بگیرم ازش??
    خیلی ذهنم درگیرشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اولین چیز اینه که آرامش داشته باش با ترس ودلهره فقط فرکانس بد میفرستی وحالت رو بد میکنی به جای فکرای منفی فکرای مثبت بکن وچیزی که بهت حال بدی میده رو باور نکن.هرچیزی که حس بدی بهت میده باور نکن و خیلی آروم وبدون هیچ اتهام زدنی با شوهرت صحبت کن .تو با قدرت میتونی این تضاد رو حل کنی .فقط راهش اینه که افکارت رو مثبت کنی و باوری رو جایگزین باور الانت کنی که همسر من عاشق من وزندگیمونه .چیزی رو که باور نکنی اتفاق نمیوفته اگرم بیوفته به سمت وسوی خوب میره.به قدرت درونت وخدایی که هرلحظه هوای تورو داره باور داشته باش وبه جای ترس ودلهره بگو نیروی من قویتر از هر تضادی هست ومن با آرامش این تضاد رو حل میکنم.

ياسمين
    مدیر

اگر واقعا ارتباطى ايجاد شده باشه ، اينكه از انتقام صحبت مى كنى يعنى تو مسئوليت اين اتفاق رو نپذيرفتى….
    به نظر من بدون دلهره و اضطراب با شوهرت صحبت كن و دليل اين چت ها رو بپرس و اگر غير كارى هست ازش خواهش كن ادامه نده
    از همين الان روى دوست داشتن و احساس ارزشمندى خودت كار كن تا انقدر قوى و با اعتمادبنفس و قابل احترام بشى كه همهء اطرافيانت فقط همين فركانس رو از تو دريافت كنند….

37337
    مشارکت کننده

ممنون از شما عزیزان??

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.