صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه نداشتن

• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    aynaztorfeh
    مشارکت کننده

سلام به همه
    من مدتی هست روی خودم کار میکنم در مورد روابطم
    ولی این مسئله که چرا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم و رابطه ندارم خیلی روش حساس شدم
    چیکار کنم که توجهم رو بردارم از روی این مسئله

ياسمين
    مدیر

سلام. چون باور درونى ت شده. باور كردى كه نمى تونى ارتباط بگيرى ( دايم حرفشو زدى ، دنبالش بودى ، خوندى ، ديدى و … تا رفته توى ناخوداگاهت و تبديل شده به باور )

باور درستى جايگزينش كن و خودت رو با چيزايى كه اطرافت هست سرگرم كن و بابتشون قدردان باش… از تنهايى با خودت لذت ببر و روى احساس ارزشمندى ت كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .شاید تو آدم درونگرایی هستی و این اصلا بد نیست
    اگه با تنهایی خودت حالت خوبه و انقدر احساس خوبی داری که احساس نیاز نمیکنی توی جمع باشی چرا اصرار داری که حتما با آدما در ارتباط باشی؟
    ولی اگه نه واقعا دوست داری با آدما ارتباط داشته باشی ولی نمیتونی… باید اول به خودت زمان بدی هیچ تغییری با عجله به وجود نمیاد دوم اینکه با کار کردن روی اعتماد به نفست قدم به قدم ارتباطت با آدما بهتر میشه
    ولی برای اینکه میخوای فعلا توجهت رو از این موضوع برداری هر موقع فکرش اومد توی ذهنت اول از همه بپذیر و خودتو سرزنش نکن که چرا نمیتونم با آدما ارتباط داشته باشم و بعد اون فکر رو با یه نفس عمیق رها کن و به خودت بارها و بارها بگو …. تو خوب و کاملی و همینجوری که هستی ارزشمند و دوست داشتنی هستی
    اگه توی آینه به چشمات نگاه کنی و بگی بهتره
    انقدر باید این تمرین رو تکرار کنی که ذهنت تا اومد به این فکر کنه که چرا نمیتونه ارتباط بگیره این جمله ها بیاد توی ذهنت و حالت رو خوب کنه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.