صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه نامشروع با چندین خواستگارم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    narges574
    مشارکت کننده

سلام عزیزای دلم من خیلی شکست خوردم در رابطه و بارها تکرار شده و دیگه نمیخوام ازدواج کنم و رابطه جنسی هم داشتم بارها تو رابطه ها ولی همش گول خوردم و الان همش عذاب وجدان گناه دارم

narges574
    مشارکت کننده

تکلیف گناهانم چی میشه

ياسمين
    مدیر

سلام. لطفا فايلهاى رايگان رو گوش بده تا متوجه بشى هرچى گذشته ، تموم شده و فقط بايد درسى رو كه داشته بگيرى تا تكرار نشه. ..خدا كارى نداره مى گذره تو هم خودتو ببخش….
    تا زمانى كه باورهاى غلطت رو نسبت به ازدواج عوض نكنى و احساس ارزشمندى و خوب و دوستداشتنى بودن نداشته باشى ، اوضاع همينطورى مى مونه. روى خودباورى و عزت نفست كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.حس گناه وعذاب وجدان بدترین چیزی هست که وضعیتت رو بدتر میکنه ونمیذاره تغییر کنی اگه میخوای تغییر کنی اول حس گناه وعذاب وجدان رو بذار کنار خدا هیچوقت مارو قضاوت نمیکنه هیچوقت مارو تنبیه ومواخذه نمیکنه فقط همراهمونه وکمکمون میکنه تو بخوای به مسیر قبلیت ادامه بدی بازم کنارته کمکت کنه اما اگه بخوای تغییر کنی واز نو شروع کنی بازم مطمئنن کمکت میکنه فقط کافیه اول قبول کنی که اشتباه کردی اما خودتو دیگه سرزنش نکنی در کنارش شروع کنی به گوش دادن به فایلها وبالا بردن اعتماد به نفست ودیگه گذشته رو فراموش کن چون تو دیگه درسش رو گرفتی ودیگه نمیخوای تکرارش کنی .فقط تا میتونی خودت رو ارزشمند ولایق بدون و حس وحالت رو خوب نگه دار به مرور زمان اتفاقات خوب برات رقم میخوره.ممکنه مدام ذهنت گذشتت رو بیاره جلوی چشمت اصلا بهش توجهی نکن وفقط توی آینه به خودت عشق بده .

narges574
    مشارکت کننده

ممنونم ازت یاسمین جان

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.