صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه قبلی دوست پسرم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Zahra79
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر من حدود یک ساله که با یه پسری تو رابطه ام و رابطمون خیلی خوبه و خیلی همو دوست داریم اما چند هفته پیش به یک مراسم عروسی رفتیم که دوست دختر قبلی ایشون هم اونجا بود من از قبل خودمو آماده کرده بودم که سعی کنم توجهی نکنم توی اون مراسم ایشون اومد با ما سلام علیک کرد و دست داد که مثلا بخواد حین نیتشو نشون بده اما در طول مراسم دو دفعه به ما تیکه انداخت من سعی کردم اهمیت ندم اما با این که دوست پسر من تو اون مراسم همه توجهش به من بود و مدام دست منو گرفته و خیلی خوب رفتار کرد من از اون روز مدام اون دختر میاد تو ذهنم و حالم بد میشه و شروع میکنم به منفی بافی کردم هرچه قد سعی میکنم فراموش کنم ولی باز میاد سراغم لطفا راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. بخاطر اينه كه خودتو دست كم مى گيرى و احساس ارزشمندى ندارى ….احساس مى كنى اون دختر از تو بهتره و ممكنه دوستت رو بسمت خودش بكشونه..
    فايلهاى اعتمادبنفس رو بارها گوش كن و تمريناتش رو انجام بده

Zahra79
    مشارکت کننده

ممنونم حتما

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .احساست رو پس نزن سعی نکن احساست رو نادیده بگیری به خودت اجازه بده که الان حالت بد باشه برای یکی دو روز نسبت به هر حسی که داری مقاومت نکن به جاش هر فکر منفی که اومد به ذهنت رو بنویس اگه خشمی از اون دختر داری حتما بنویس و فکر کن روبروت نشسته و هرچی از دلت در اومد بهش بگو و خودتو خالی کن و در آخر اگه نوشتی سبک شدی اون دختر رو ببخش
    ببخش نه به خاطر اینکه کار خوبی بکنی فقط به خاطر آرامش خودت این کارو بکن
    و همونجور که یاسمین جان گفتن حتما روی اعتمادبه نفست کار کن تا انقدر از درون قوی بشی که اصلا حرف دیگران برات ذره ای اهمیت نداشته باشه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.