صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه عاطفی با شخص موردنظرم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Gh.fatemeh
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون, من حدود یک سال و نیمی هست که عاشق مدیرعامل شرکتمون شدم,این عاشقی از کجا نشئت گرفته?ما تو یک جلسه ای بودیم که ایشون سخنرانی داشتن تایم استراحت که شد من رفتم و ازشون تشکر کردم بابت مراسم خوبشون , بعد از تشکر من ی صندلی خالی روبروی من بود اومد نشست اونجا از من چشم برنمیداشت و بهم ی چشمک ریزی هم زد ولی من اصلا به روی خودم نیاوردم تا موقع رفتن هم از سرتا پا منو نگاه میکرد و چشم ازم برنمیداشت منم خیلی خانومانه ازشون تشکر دوباره کردم و خداحافظ و تمام.بعد از دوماه تو لینکدین بهش ریکویست دادم اونم قبول کرد و پروفایلمم چک کرد ولی هیچی به هیچی.من از اون موقع تمام فایلهای صوتیتونو گوش دادم هر روز صبح و هرشب قبل خواب شکرگذاری میکنم چندین بارهم تو خواب دیدمش با حالتهای خوش که دستمو گرفته باهم داریم میدوییم ولی دیگه از اون مراسم به بعد ندیدمش , راستش دلم خیلی میخادش فک کنم بیشتر از خودش عاشق ثروت و قدرتش هستم ولی همش درحال چک کردن لینکدینش هستم که کی آنلاین بوده یا نبوده. راه کارتون رو خوشحال میشم داشته باشم

دنیا گرایلی
    مدیرکل

از همه جا بلاکش کن‌ عزیزم این اتفاق بدلیل عدم اعتماد به نفست و من خوب نیستم درونته هیچ ریشه ای در عشق نداره

Gh.fatemeh
    مشارکت کننده

ممنونم ازت دنیای عزیز حتما بلاکش میکنم ولی دوست دارم بدونم من سالهاست در رابطه عاطفی قرار نگرفتم و دوست دارم زن یک فرد قدرتمند و ثروتمند باشم, پیشنهادت برای شروع رابطه عاطفی منجر به ازدواج کدوم ورکشاپتون هست?

دنیا گرایلی
    مدیرکل

تکنیکهای معاشرت عزیزم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.