صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › رابطه جنسی
- این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
29/خرداد/1401 در 16:58 #42500
Nazan021
مشارکت کنندهسلام دوستان. حدودن دوماه پیش پسری به من پیشنهاد رابطه داد که با خواسته های من از همه لحاظ هماهنگ بود اما مشکل اینجا بود باوجود بیان علاقه زیااااد تو کاراش و رفتارش نسبت ب من از من طی ماه اول رابطه جنسی میخواست. من خیلی دوسش داشتم و اونم با وجود بارها تلاش من برای کات جنگید که بمونم اما خب تصمیم من این بود که جدا شیم ولی الان حالم خیلی بده و دلم میخواست رابطمون به ازدواج ختم شه. چیکار کنم؟
29/خرداد/1401 در 16:59 #47453ياسمين
مدیرسلام. باور فراوانى رو در خودت تقويت كن و اينو بدون كه اگر روى خودت و احساس ارزشمندى ت كار كنى قطعا پسر بهترى سر راهت مياد…
29/خرداد/1401 در 22:50 #47456Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.برای چی حالت بده؟
عذاب وجدان یا احساس گناه از رابطه جنسی؟
یا حالت بده که رابطه ادامه پیدا نکرد؟
در جواب سوال اول میتونیم بگیم که همچین حسی اشتباهه و اگه همچین حسی داری که چرا باهاش رابطه داشتی در حالیکه به ازدواج ختم نشد به خاطر حس بی ارزشی هست که در درونت نسبت به خودت داری.
طبق باورهای اشتباهی که به ما القا شده، عذاب وجدان یه چیز ساختگیه که از سمت جامعه درست شده و تو فکر میکنی کار خیلی بدی کردی ودیگه این کار غیر قابل بخشش هست
درحالیکه هیچ اشتباهی رخ نداده وتو تجربه ای رو داشتی که دوست نداشتی ادامه پیدا کنه پس تو حق داشتی انتخاب کنی
قرار نیست چون باهاش رابطه جنسی داشتی باید همون آدم رو انتخاب کنی وتا آخر عمرت به زور تحملش کنی
پس دلیلش اینه که انقدر خودت رو ارزشمند نمیدونی که تجربه ای رو بکنی حتی به غلط وبه خودت حق انتخاب بدی.
در مورد اینکه حالت بده چون رابطه ادامه پیدا نکرده بازم برمیگرده به اعتمادبه نفست که حالت با تنهایی خودت خوب نیست خودت رو لایق یه رابطه ی خوب و عالی نمیدونی و خودت رو از درون دوست داشتنی نمیبینی و این دوست داشتن رو میخوای از آدمای بیرون بگیریاگه تازه وارد این مسیر شدی فایلهای اعتمادبه نفس خیلی کمکت میکنه با تکرار وتمرین.
اما اگه اونها رو گوش دادی و تمرین کردی اما نمیتونی اعتمادبه نفست رو بالاتر ببری حتما لازمه که کوچینگ بگیری.06/تیر/1401 در 21:03 #47473Nazan021
مشارکت کنندهخیلی ممنون از جوابتون یاسمین جون و فاطمه جون♥️
فقط ی مسئله اینکه من باهاش رابطه جنسی نداشتم ولی نمیخواستم هم قبل بوجود اومدن تعهد های لازم داشته باشم ولی برا ایشون غیرقابل درک بود این موضوع06/تیر/1401 در 21:03 #47474Nazan021
مشارکت کنندهو ی سوال دیگه باتوجه به جوابتون فاطمه جون
اینکه نمیخوام قبل ازدواج با پسری رابطه داشته باشم هم از حس عدم ارزشمندی میاد ؟!06/تیر/1401 در 21:03 #47475Nazan021
مشارکت کنندهمنظورم از رابطه سکس هست
07/تیر/1401 در 01:23 #47476Fatemeh6761
مشارکت کنندهنه عزیزم
هرکس اولویتهای خودش رو داره و خودش میتونه برای رابطه ای که میخواد داشته باشه حد وحدودی رو مشخص کنه. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.