• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست Saba71 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Shara
    مشارکت کننده

سلام دوستان، من بعد از جدا شدن از یه رابطه به خاطر اینکه پارتنر فکر می کرد که راهمون یکی نیست، یه روز که نشسته بودم و دوباره ویژگی‌های شخص مورد علاقه م رو نوشتم، و اتفاقی با کسی آشنا شدم که اکثر ویژگی ها رو که نوشته بودم رو داشت، و در طول حرفهام بیشتر هم بهش علاقه مند شدم، ولی بعد از مدتی متوجه شدم که اون دنبال شروع رابطه جدی نیست، ولی من واقعا دوس دارم بیشتر و بیشتر بشناسمش چون ازش خوشم اومده، حالا نمی دونم باید صبر کنم تا جذبم بشه و ادامه بدم شاید در طول مسیر نظرش عوض شد، یا واقعا اصلا ادامه ندم دیگه چون واضح بهم گفته که دنبال رابطه جدی نیست. چون من رابطه جدی و هدفمند می خوام، و دوس دارم شروع رابطه م آسون و راحت و زیبا باشه نه با شک و تردید.
    و الان تردیدم در اینه که شاید این منم و این دید منه که باید عوضش کنم، نه اینکه این رابطه رو استاپ کنم. البته که مشابه این اتفاق برام تکرار هم شده.
    فکر می کنم شاید باید رو حس لیاقتم کار کنم؟ ولی ایشون رو باز ببینم یا نبینم، چون از حالت بی تفاوتی ایشون خوشم نمیاد

ياسمين
    مدیر

سلام. بله بهتره روى احساس لياقتت كار كنى و بزور خودتو توى رابطه اى نگه ندارى
    بنظرم عجله نكن. و باورهاى درستى در زمينهء روابط و خودباورى بساز

Saba71
    مشارکت کننده

فقط میتونم بهت بگم کسی که هدفش رو بهت گفته با تو هم مسیر نیس
    انرژی و وقت و جسم و روحت رو برای فردی بذار که اونم دقیقا همونارو برات میذاره. ?

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.