صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه با پسر ۵سالم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

منوی تصادف دارم با پسر کوچیکم اینه ک خیلی زود براش از کوره در میرم و وقتی که غر میزنه ،یا چیزی بخواد ک من بهش ندم یهو داد میزنه یا عصبانی میشه منم‌نمیتونم‌خودمو کنترل کنم و دعواش‌میکنم و حرفایی ک نباید بهش میزنم و وقتی این اتفاق میافته بی نهایت ناراحت میشم و حالم خیلی بد میشه خیلی دوست دارم صبور باشم در مقابلش ولی تا خسته میشم و یا کاری میکنه زود عصبانی میشم و بعدش خیلی حس بدی دارم. میشه لطفا راهنماییم کنید ک چطور خونسردی خودمو حفظ کنم و صبورتر باشم .و اینکه خیلی حساس شده رو گوشیم تا گوشیمو دست میگیرم میاد و اذیتم‌میکنه و گوشیمو میخواد .دلم میخواد خیلی صبور باشم در برابرش و خودمو بتونم کنترل کنم و دادو بیداد نکنم سرش .

ياسمين
    مدیر

پسرت آينهء توست…وقتى غر مى زنه يا داد و بيداد مى كنه به اون كارى نداشته باش ببين كجاها به خودت ايراد گرفتى ، چه وقت خودتو مادر ناكافى دونستى ، كه دقيقا همونا رو از پسرت مى بينى ….
    اگر روى دوست داشتن خودت كار كنى و نخواى يه مادر كامل باشى ، همه چيز درست مى شه …..دنيا راههاى كنترل خشم رو توى اينستا كامل توضيح داده حتما ببين

مریم زارعی
    مشارکت کننده

. حتما باید همین کارو انجام بدم، دقیقا روز هایی ک من آرومم پسرم خیلی ارومه .ممنونم یاسمین عزیز???

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ویدودنیادجونو دیدم عااالی هست از امروز تمام تلاشمو میکنم ک تکنیک هارو به کار ببرم از لطفتون ممنونم‌۰??

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.حساسیتت رو از گوشیت بردار .اون حساس نشده تو حساس شدی.
    باور کردی تا من میرم سراغ گوشیم اون منو اذیت میکنه دقیقا جهانم باورتو بهت ثابت میکنه
    باور جدید بساز که بچم خیلی آرومه وبلده چطور با بازی کردن خودشو سر گرم کنه وکاری به من نداره.
    سعی کن موقعی که عصبانی میشی سریع جاتو عوض کنی از بچت فاصله بگیر مثلا اگه کنارش نشستی سریع بلندشو برو تو اتاق یا آشپزخونه.آب بخور با این فکر آب رو بخور که این آب منو آروم میکنه بعدش شروع کن نفسهای آروم بکش.
    وقتی بچت غر میزنه یا عصبی میشه اصلا نگاهش نکن وجوابشو اصلا نده وهیچ واکنشی نشون نده با توجه نکردن به این رفتارش کم کم این رفتارش خاموش میشه.
    اما در کل این رفتار پسرت نشون میده باید بیشتر روی خودت کار کنی تو درست بشی اونم درست میشه.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنون فاطمه ی عزیز .???

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.