در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Nastaranrze
    مشارکت کننده

سلام عزیزان، من پدرم اعتیاد داشت من بشدت رنج می‌بردم ازین موضوع و بلاخره ترک مرد، اما چندین مرتبه وقتی در خانه تنها بود و سرزده وارد شدم دیدم متاسفانه مصرف می‌کند، هربار دعوا و فحشکاری راه مینداختم، ازدواج کردم چندروز پیش خواهرم اورا دوباره دیده بود درحال مصرف مواد، کلی به مادرم زنگ زدم و گریه کردم، او قسم خورد که خواهرم دروغ می‌گوید، اما مطمئنا خودش دروغ میگفت، حالا دلم میخواد بهش بگم که ازش ناراحتم، دلم نمیخواد باهاش صحبت کنم و ببینمش، میخواستم پیام بدم. اما نمی‌دانم رها کنم و بی تفاوت باشم، یا حرف هامو به‌ش بگم که ما برات چقد بی‌ارزشیم و…

Nastaranrze
    مشارکت کننده

درواقع سوالم اینه آیا به روش بیارم و بهش بگم که چقدر ازت ناراحتم که ما برات ارزشی نداریم و فقط موادت برات مهمه؟ یا نه کاملا بی تفاوت باشم و رهاش کنم؟ ازون روز. خونه مامانم نرفتم بخاطر این کارش
    الان برم نرم؟ چکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. نه لازم نيست به روش بيارى .. بحث و دعوا و ناراحتى باعث مى شه اتفاقات ديگه اى بيفته كه عصبانيتت بيشتر بشه…فقط روى خودت كار كن.. هركسى مسير زمينى خودشو داره و اگر با تمام وجود ، خودش بخواد ، مى تونه ترك كنه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .صحبت کردن یا نکردن تو هیچ تاثیری روی رفتار پدرت نداره
    باید رها کنی وتنها کاری که به سلامت بودنش کمک میکنه اینه که اول از همه خشمی که ازش داری رو بذاری کنار و ببخشیش
    دوم هر زمان که افکار بدی از پدرت اومد توی ذهنت ،چهره ی پدرت رو در بهترین شکل و در وضعیت سلامتی تصور کن و برای سلامت بودنش شکر گزاری کن
    انگار یه جورایی قبل از رسیدن به خواستت فکر میکنی بهش رسیدی والان پدر تو در سلامت کامله
    سوم‌ توجهت رو از مسائل و تضادهای بیرونی بردار وفقط روی احساس ارزشمندی خودت کار کن

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.