صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه با مادر

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Forough Sadeghi
    مشارکت کننده

سلام.من متاهل هستم و مادرم انتظارات نابجایی ازم داره.انتظارداره خواستیم سفربریم از اون اجازه بگیریم.اونروز نذری دادیم ومادرم ناراحته که چرااز اون اجازه نگرفتیم!خرج عروسیم روخودم دادم جهازم روخودم گرفتم بازهم مادرم ناراضی بودکه خرجش زیادشده.حتی برای سیزده بدر هم ناراحت بودکه بایدازمن اجازه میگرفتیدکه کجابرید!نمیدونم چرااینهمه انتظارنابجا داره!!الان هم قهره!لطفامنوراهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. توجهت رو از روى اين اخلاق مادرت كامل بردار و خوبياش رو ببين و شكرگزار حضورش باش…. روى خودباورى ت هم كار كن تا زودرنج نباشى و به خودت و قدرتت بيشتر ايمان بيارى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خصوصیات مثبت وخوبی که دوست داری مادرت داشته باشه همه رو روی یک کاغذ بنویس ودر ذهنت تصور کن با مادری ارتباط داری که همه ی این خصوصیات مثبت رو داره وبه خاطرش شکر گزاری کن مثلا بنویس خدایا شکرت از اینکه مادرم هیچ توقع وانتظاری از من نداره وخدایا شکرت که درک مادرم انقدر بالاس که کاری به زندگی من نداره وخیلی مهربونه.با گفتن جملاتی مثل این جملات روز به روز خصوصیات مثبت بیشتری از مادرت میبینی.فقط تمرکز روی خوبیها ونکات مثبت باشه.

ياسمين
    مدیر

و نكته ديگه اينكه توى اعماق ذهنت يه ترس و نگرانى يا حتا عذاب وجدان نسبت به مادرت دارى ، براى همين هم هست كه بازتابش رو به اين صورت مى بينى..

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.