صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه با دوست افسرده

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Leila.grbni
    مشارکت کننده

سلام .من 28 ساله هستم و تجربه زندگی مشترک ناموفقی رو دارنم .مدتی پیش با اقایی اشنا شدم که ایشان هم یک سال بوده از زندگی مشترک خارج شدن و اونقدر از من خوششون اومده بود که گفتن حتما وارد رابطه بشیم و با مهربانی بیش از حد من رو به رابطه باهاشون علاقمند کردم.دو ماه و نیم باهاشون در ارتباط بودم و همهئچی در ایده ال ترین حالت ممکن بود و بعد از مدتی با یک تشنج کوچیک در رابطه ایشون اعترافذ کردن که دچار افسردگی هستن و هی هر روز بدتر میشدن.ما یه چند روزی باهم زندگی کردیم و بعد منتصمیم به ترک این اقا گرفتم .چون تصمیم عجولانه ای بود پشیمون شدم و بهشون پیغام زدم و گفتم من در این روزها سعی میکنم کنارت باشم و بعد از حرف زدن قرار شد یک ماهی از هم فاصله بگیریم و مجددا در مورد برگشت فکر کنیم.در این چند روز اخیر من پیغام های امیدوار کننده به ایشون میدادم که از مود افسردگی بیرون بیان و همجوره بهشون ثابت کردم که تنهاشون نمیزارم و برای من این موضوع اذیت کننده نیست تا ایشون بتونن به خودشون برای درمان کمک کنن.اما در نهایت ایشون گفتن باید فاصله بگیریم و حس میکنن من دارم اذیت میشم از بی محلی کردنشون .چون ایشون واقعا شرایط روحی مناسب نداره و حس من اینجوری نیست که داره بهانه گیری میکنه.به نظر شما من چکار کنم.حس میکنم خیلی تلاش کردم و عزت نفسسم از بین رفته و از طرفی چون خودم بحران طلاق رو داششتم و دوست داشتم کسی در این روزهای بد کنارم باشه خواستم بهش کمک کنم و واقعا ما بهم علاقه مند شده بودیم.راه حل شما چیه.من بهتره رابطه رو تموم شده بدونم یا اینکه در این مدت روی خودم کار کنم.چون حس اینکهه تکلیفم معلوم نیست رو دارم.

ياسمين
    مدیر

سلام. بله رابطه رو تموم شده بدون چون هم اون اقا تصميم گرفته ادامه نده هم اينكه تو بايد بيشتر روى خودت كار كنى… تا وقتى سر ريز از عشق به خودت نشى نمى تونى به بقيه عشق بدى… دلسوزى اشتباه هستش ايشون خودش بايد راهش رو پيدا كنه
    تو هم حتما روى خودباورى خودت كار كن و وابسته نشو… مطمئن باش فرد مناسبترى سر راهت مياد….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

تا زمانیکه منتظری یکی باید باشه که حالم خوب بشه ونتونی تنهایی خودت حالتو خوب کنی هرکسی که سر راهت قرار بگیره مطمئن باش نمیتونه حس خوبی بهت بده خودت رو لایق بدون وتا زمانیکه اعتمادبه نفس و حس لیاقتت رو بالا نبردی وارد رابطه با کسی نشو واین رابطه رو تموم کن .تو خودت میگی من در بحران طلاق بودم ودوست داشتم کسی کنارم باشه پس قطعا وقتی هنوز خودت حس نیاز داری و منتظر هستی که کسی باشه که حالت خوب بشه نمیتونی به کس دیگه کمک کنی یا نجاتش بدی .پس فقط به فکر حال خوب خودت باش الان فقط باید بتونی تنهایی حال خودتو خوب کنی اعتماد به نفس وحس لیاقتت رو ببری بالا .برای خودت سرگرمیهایی دست وپا کنی که حال خوبی بهت میده و دراین مدت به خودت زمان بده که از شرایط وابسته بودن به کسی دور بشی ومنتظر کسی نباشی اونوقته که جهان وقتی ببینه تو برای خودت ارزش قائلی وحس وحال خوبی داری آدمی در حدواندازه ی لیاقتت سر راهت قرار میده وکسی میاد تو زندگیت که برات ارزش قائله .

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام هنوز خودت از درون حس خوبي نداري چون ميخواي با اون اقا همزادپنداري كني براي التيام درونت كه اين روش اشتباهه،بايد سعي كني در مسيري باشي كه باعث رشدت بشه و حال خوبي بهت بده حفظ حال خوب خودت مهمترين چيزه و هركس بايد مسير زمينيش رو خودش طي كنه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.