صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › رابطه با خودم
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
y.atena بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
26/اردیبهشت/1400 در 21:58 #41576
y.atena
مشارکت کنندهسلام وقت همگی بخیر. من حدود ۲ ماهی میشه که دارم روی اعتماد بنفسم کار میکنم و توی این مدت ۲ تا مشاوره هم با دنیاجون داشتم و درحال انجام دادن تمریناتم هستم
اینجا یه سوالی دارم ازتون که من چجوری میتونم حالم با خودم خوب باشه؟ چه کارهایی باید انجام بدم؟ من دوستان خیلی کمی دارم حدود ۲،۳ تا که اونارو هم خیلی دیر به دیر میبینم و همیشه تنهام و بیشتر اوقات هم توی خونه هستم ، خودمو سرگرم میکنم ولی بازم حس تنهایی بهم دست میده و میگم من هیچ کسی رو ندارم وقتی حوصلم سر میره بهش زنگ بزنم و برم پیشش..اینم بگم که از یه رابطه ی غلط به تازگی اومدم بیرون و خصوصیات فرد مورد نظرم رو نوشتم و گاهی اوقات توی این تنهاییم اون آدمی که باهاش تموم کردم میاد توی ذهنم و حس بدی بهم دست میده و توی دلم میگم کاش حداقل اون بود و وقتم رو با اون میگذروندم .. ممنون میشم بهم یه راهکار خوب بدین که بتونم استفادش کنم?26/اردیبهشت/1400 در 22:02 #44740ياسمين
مدیرسلام.تمرينات عزت نفس رو كه انجام بدى كم كم ياد مى گيرى از بودن با خودت لذت ببرى ….اون شخص رو كاملا فراموش كن مطمئن باش وقتى احساس ارزشمندى ت زياد بشه فردى مطابق ايده ال ت وارد زندگى ت مى شه
26/اردیبهشت/1400 در 23:43 #44741Fatemeh6761
مشارکت کنندهباید به خودت زمان بدی اعتمادبه نفسی که سالها از بین رفته نباید انتظار داشته باشی که تو مدت کم برگرده. به مرور با بالا رفتن اعتماد به نفست حالت بهتر میشه.گذشته گذشت پس دیگه به آدمایی که اومدن ورفتن فکر نکن که اگه اون بود حالم خوب بود.اینکه مدام میگی من تنهام هیچکس رو ندارم تنهاییت رو بیشتر میکنی با توجه کردن. از خونه بزن بیرون برو تنهایی پیاده روی کن یه آهنگ شاد بذار تو گوشت یا برو تو پارک بازی کردن بچه هارو ببین فرکانس بچه ها خیلی بالاس یا رفتن تو طبیعت. .خودت رو از این خونه موندن وهی تکرار کردن این جمله که من تنهام دور کن .به جای گفتن این جملات بگو من یه حامی خیلی قوی دارم که هر لحظه منو به مسیر خوب هدایت میکنه .تو زمانی میتونی از تنهایی در بیای که حالت رو همیشه خوب نگه داری با خودت کیف کنی از لحظه لحظه ی زندگیت لذت ببری اونوقته که بدون اینکه منتظر کسی باشی جهان خودش یکیو میذاره سر راهت چون تو تونستی در تنهایی با خودت خوش باشی.پس هر روز بابت هر کاری که واسه حال خوبت میکنی بگو ببین تو بلدی خودت حالتو خوب کنی بنویس که من امروز کلی پیاده روی کردم انرژی گرفتم کلی تو مسیر زیبایی دیدم وحالم خوب شد وبابتشون خدارو شکر کن مطمئن باش تو یه تلاش واسه حال خوبت بکنی یواش یواش دوستای جدید وموقعیتهای شاد و آدمای خوب سر راهت قرار میگیرن.خودت از خودت تعریف کن خودت برای خودت کادو بخر خودت خودتو بغل کن خودت به خودت بگو آفرین تو ارزشمندی تو توانمندی.
27/اردیبهشت/1400 در 10:14 #44747y.atena
مشارکت کنندهمرسی از پاسخ های عالیتون??
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.