صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه با خانواده

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    پدر و مادرم و خواهرام خیلی کمکم میکنن همجوره و اللن تهران سر کارم خونه ی خواهرم در واقع پولی نداشتم که خونه بگیرم از شغل و محل زندگی راضیم و خداروشکر میکنم اما با وجود دنیا میخام تو شهر خودمون باشم بعد عید چون زمینی داشتم فروش نمیرفت اما دیروز فروش رفت
    اگه اینجا بمونم سال اینده باید خونه بگیرم حتما و خیلی اینجا رو هم حتی دوس دارم حتی کارای زیادی شهرستان و خود تهران داشتم اما قبول نکردم در حالی قبلا به همه منت میکردم کار پیدا کنم
    اما رابطه م با خانواده م خیلی بده رفتار درستی ندارم فکر میکنم من با وجود دونستن قوانین نباید باهاشون بد رفتاری کنم حالا مهم نیست هر چی میگن با فامیل و دوست هیچ ارتباطی چه مجازی و تلفنی ندارم اما خانواده زنگ میزنن حتی دیروز گفتم بهشون بهم زنگ نزنین و باهاشون بد صحبت میکنم در حالی که کوچکترین حرف بهم نمیزنن بنده خدا ها حتی با خواهر کوچولوم…
    نمیدونم باید چیکار کنم سال جدید برم یا اینجا بمونم اما با وجود راضی بودن اینجا و کار فوق العاده راحتم دلم می
    گه برو اگه قوانین کار میکنه که زمینت فروش
    رفت با تمرکز نکردن روش هی چرا فروش نرفت من پول ندارم فلان هی جواب بقیه خانواده م رو بدم اون پولم چیشد به اینا فکر نکردم راحت فروش رفت و پولش اندازه ای هست میتونم ماشین بخرم برای خودم ؛ اگه قوانین کار میکنه توشهر خودتونم میدونی در امد داشته باشی

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر قوانين رو كامل يادگرفتى و باورهات درست شدن ، مى تونى برى و كار بهتر و خونهء مستقل داشته باشى

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی ممنونم قطعا که کامل یاد نگرفتم یاسمن خانم اما اینقدری میدونم دیگه شهر محل زندگی مهم نیست من باور غلطی داشته باشم چ تو خارج از ایران چه داخل چ تو شهرمون نمیتونم درامدی که دوس دارم کسب کنم و با رفتن قطعا تایم بیشتری داریم برای فایل ها و کار کردن رو خودم
    خونه نه زیاد اما بیشتر دوس دارم باورم به کار شخصی خوب تر بشه چون همینجور که گفتم من کار اداری و نظامی و کار با رشته ی خودم تو شرکت مون تو چند جای تهران و یکی دوجا شرکت های خوب شهرستان اما نرفتم دلیلشو نمیدونم اما چیزی نمیذاشت برم و نظامی خودشون چند بار زنگ زدن گفتم نه .در حالی که تا یه سال کمتر پیش ارزوم بود.از طرفی خانواده مخالفت دارن با اومدنم.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. علت بدرفتاری با خانوادت اینه که از درون خشم داری اول از همه از خودت بعد از دیگران.
    برای خودت بنویس چرا باهاشون بدرفتاری میکنی.چه کسایی باعث ناراحتیت شدن از اول زندگیت تا به الان همه رو بنویس خشمت رو خالی کن اونقدر بنویس که تمام حرفهای نزده رو بزنی حتی اگه با فحش دادن خالی میشی اینکارو بکن بذار حجمی از خشم درونت خالی بشه
    اگه کافی نبود انقدر این کارو تکرار کن که خالی خالی بشی
    در آخر که آروم شدی اول خودت خودت رو ببخش بعد بقیه رو .

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی خیلی ممنونم اتفاقا چند روزی شروع کنم هر شب نوشتن و چند مرحله در شب مینوسم
    همونجوری ک تو فایل ها و تو پست شکوه سوگواری گفته شده فقط سوال هایی که از خودم میپرسم رو جوابشون نمیگیرم خودمو چجوری بیشتر تر میتونم ببخشم فاطمه خانم و از خودم و کارایی که بدون دونستن قوانین انجام دادم راضی باشم و میدونمکه خشم و نفرت دارم حتی به خودم ؛اول باید به خودم برسم و خود رضایتی از خودم داشته باشم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

صبور باش وفقط ادامه بده بیشتر روی اعتمادبه نفست کارکن .
    قطعا جواب سوالاتت به شکلی که متوجه نشی از کجا وچه جوری، بهت داده میشه
    فقط تو وظیفه ای که در قبال خودت داری اینه که تمرین وتکرار رو ول نکنی،احساساتت رو به هرشکلی اول بپذیری بعد کنترل کنی ودر لحظه ی حال از هرچی که الان داری لذت ببری وقدر دان داشته هات باشی.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

در مورد بخشیدن ،خودت رو دو نفر تصور کن یکی کسی که همین الان هستی ودیگری کودکی خودت
    شبها چشماتو ببند یه موزیک ملایم بذار تصور کن در اعماق وجودت داری کودکی خودت رو میبینی نگاهش کن ببین چی پوشیده چه شکلیه صورتش غمگینه یا خوشحال باهاش حرف بزن هرچی که توی دلته بهش بگو ….
    اوایل شاید هیچ حسی از این کار نگیری اما کم کم ممکنه احساساتت بیرون بریزه گریه کنی.ولی قطعا آرومتر میشی.
    تمرین آینه هم کمکت میکنه با کودک درونت دوست بشی با خودت در آینه حرف بزن.قربون صدقه برو .جملاتی که دوست داری به خودت بگو .

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی ممنونم چشم حتما
    خیلی ممنونم از راهنمایی تون فاطمه خانم ?

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.