صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه با برادرم

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 1 ماه پیش بدست Samiik به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Samiik
    مشارکت کننده

سلام عزیزانم
    من یک داداش 44 ساله دارم که 11 سال ازم بزرگتره، ازدواج کرده و 2 تا پسر داره. وقتی مجرد بود خاطره زیاد دارم ازش که سر مسایل کوچیک عصبی میشد و پرخاش و کتک کاری میکرد. مخصوصا برادر کوچکترم رو بارها میزد. حالا چند سالی هست که از برادر کوچکترم عذرخواهی کرده و میگه تغییر کردم. هر چند که من بارها پرخاشگری هاش رو با دوتا پسرهاش دیدم حتی یکبار به پشتیبانی از پسر کوچیکش نزدیک بود منم بزنه. ولی سریع پشیمون میشه و عذرخواهی میکنه. و جلو ماها سعی میکنه خوب جلوه کنه و منم واقعا فکر میکردم خیلی تغییر کرده.
    من عاشق دوتا پسرشم. عاااااشق. جوری که امشب از زبان زن داداشم فهمیدم که هنوز هم رفتارهای پرخاشگرانه با پسرهاش داره و اصلا زیر بار اشتباه خودش نمیره. برادرم در جمع بسیار مهربونه و با من و خواهر و مادرم هم رفتار خیلی خوب و محترمانه ای داره. ولی از وقتی شنیدم که با پسرهاش چطور عصبی برخورد میکنه نمیتونم تحمل کنم. همه اش حس میکنم اون دوتا طفلی توی خطر هستن و توی محیط پر تنشی دارن بزرگ میشن. اگر در مورد رفتارش با خودم بود میتونستم روی خودم کار کنم ولی در مورد رفتارش با پسرهاش نمیدونم چکار کنم؟
    قصد دارم باهاش صحبت کنم هر چند فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه و انکار میکنه. خواهش میکنم بهم بگین من با این احساسات عمیق برای پسرهاش چیکار کنم؟ اینکه دو تا از عزیزترین هام امنیت روانی ندارن. همه اش دلم میخاد کاری بکنم.

ياسمين
    مدیر

سلام. اولويت زندگى هركسى خودش هستش. وقتى روى خودت كار كنى و نتايج خوبى بگيرى اون موقع ست كه بقيه مشتاق مى شن كه ببينن چه راهى رو درپيش گرفتى و اگر آمادگى داشته باشن ، اين آگاهيها رو كسب مى كنن

در مورد برادرزاده هات ، اونها زمانى كه توى عالم ديگه و پيش خدا بودند خودشون تصميم گرفتند توى اين جسم خاكى بيان. پس نگرانشون نباش.
    كتاب سفر روح رو حتما مطالعه كن كامل توضيح داده…

Samiik
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمن جان، مانا باشی

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.تو قطعا با بالابردن فرکانسها وانرژی درونی خودت میتونی روی آدمای اطرافت تاثیر بذاری وقتی تمرکزت رو بذاری روی خودت وبهتر شدن خودت میبینی که کم کم رفتار داداشت با بچه هاش عوض میشه اینو من خودم تجربه کردم ومطمئنم که نتیجه میگیری فقط کافیه حس دلسوزی رو بذاری کنار و اگه میخوای بهش کمک کنی توجهت رو بذار روی خصوصیات خوب داداشت .ولیستی بنویس از چیزایی که دوست داری راجع به داداشت ببینی وبابتشون شکرگزاری کن با حس خوب
    از طرفی از اونجایی که هر چیزی به باور ما برمیگرده باورهای خوب نسبت به داداشت بساز وهمونارو در ذهنت با تکرار ثبت کن به مرور با تغییر باورهات رفتار داداشت عوض میشه.
    یه نکته ی دیگه اینکه خیلی مهمه اینه که تو مسئول زندگی هیچکس نیستی وفقط باید تمرکزت به زندگی خودت ورشد خودت باشه مطمئن باش تو که خوب باشی همه چیز خوب میشه چون این یه قانونه که فرکانس خوب تو روی بقیه اثر میذاره واوناروهم تغییر میده.

Samiik
    مشارکت کننده

مرسی فاطمه عزیز از این همه نکته سنجی ? مانا باشی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.