صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رابطه باهمسر

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Leila_abz
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز م میخوام راهنماییم کنید همسر بسیار نسبت به خانواده اش نگاه پدرانه دارد و هیچ خواسته ای از آنها در هیچ زمینه ای ندارد و حتی با پیشنهاد خودش مقدار زیادی از سرمایه پدریش در اختیار دو خواهرش قرار داده وتفکرش اینه که درآینده اونها از پدرم و مادر مراقبت خو اهند کرد حال آنکه خودش در موارد خرید مواد غذایی و بیماری پدر ومادرش خودش تمام کارها را به عهده میگیرد با توجه به اینکه پدر شوهرم آدم خسیسی هست تمام تلاشش را میکنه که مادرش در شرایط خوبی زندگی کنه درعوض من با توجه به اینکه تنها فرزند خانواده ام در ایران هستم از من میخواهد که از پدرم مقداری زمین بگیرم برای ساخت خانه باغ وتفکرش اینه که چون درآینده آنها به تونیازدارند وتومجبوری از وقت خانواده بزنی و برای آنها وقت بگذاری پس باید الان مقداری از سهم خود را بگیری و این حرفهایش به من حس باج گیری میدهد و مرا ناراحت میکند لطفا راهنمایی نمایید سپاسگزارم

ياسمين
    مدیر

سلام. روى اعتمادبنفس و باور فراوانى ت كار كن ، تا متكى به پول پدر يا چيز ديگه اى نباشى….هركسى زندگى زمينى خودش رو داره دليلى نداره از زندگى خودت بزنى….سعى كن خودت رو از درون قوى كنى تا تحت تاثير حرف بقيه قرار نگيرى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خودت و,فکرهایی که میکنی وباورهایی که داری رو عوض کن .به جای اینکه دنبال مقصر بگردی بیرون از خودت دنبال مقصر در درون خودت باش بگرد ببین چه باورهای غلطی داری .وقتی باوراتو عوض کنی وخودت رو مسئول هر اتفاقی بدونی وبا کار کردن روی خودت بتونی خودتو تغییر بدی همه چیز عوض میشه چون افراد آینه افکار وباورهای ماهستن .تو تغییر کنی میبینی خودبه خود آدمهای اطرافت هم تغییر میکنن وبعدی از شخصیتشون که دوست داری میبینی.با توجه کردن به جنبه های خوب ومثبت شخصیت همسرت وتوجه نکردن به حرفها وافکار منفی راجع بهش ,هر لحظه حالت رو خوب نگه دار وبه چیزهای قشنگی که دوست داری ومیخوای فکر کن.حس لیاقت واعتمادبه نفست رو بیشتر کن .

Leila_abz
    مشارکت کننده

سپاسگزارم از پاسخ شما

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.