سلام من با دوسپسرم تو رابطه هستم و متجه شدم ازینکه یه پسری توجه میکنه بهم خوشم میاد یا وقتی بیرون میرم خوشم میاد که پسری بهم نگاه کنه ازینکه تو رابطم و همچین حسی دارم به بقیه مردا واقعاا احساس بدی دارم و میدونم که دلم نمیخواد تا یکی حالا دوتا توجه کرد من برم خوش و بش کنم و رابطم و کسی که دوسش دارم اولویت باید باشه برام میخوام بدونم چه تمرین و راهیی هست که پیش نیاد برام اگر رابطه های سالم رو الگو قرار بدم این مورد درست میشه ؟
من دوسش دارم اونم دوسم داره و بهش گفتم گفت که نباید این کارو تکرار کنی بری مثلا یکی اسمتو پرسید بگی هم کلام بشی منم میدونم درست میگه ولی پیش میاد هنوز برام دلم میخواد توجه بشه بهم پسری نگاه کنه مثلا خوشش بیاد ..اما
میخوام واقعا تو همین رابطم مسمم و سالم پیش برم
میخواستم بدونم روی چه چیزی باید کار کنم چه باور و احساستی رو در خودم رشد بدم الگو سازی درستم بهم بگین که کامل میتونه باعث بشه رابطم با دوسپسرم تو این زمینه بهبود پیدا کنه و سالم تر بشه ؟
من میخوام ازش عذر خواهی کنم و بگم اشتباه کردم اما باید تموم بشه و دیگه تکرار نشه تا برم بگم ..
و سوال دیگم اینه که من پارتنرم ورزش میکنه خودش و میگه تو هم ورزش کن هم برای سلامتیت خوبه هم اعتماد بنفست میره بالا مثل من و من اینجوری بیشتر دوسدارم بیتشر لذت میبریم هردومون و میگه که طرفم هم مثل من اهل ورزش باشع من گفتم خب من پیادروی میکنم اینام ورزشه فق شکلش فرق داره تو میری باشگاه من یجور دیگ
شاید من اصلا دوسنداشته باشم ورزش کنم و این تفاوته ما با همه زیر بار نمیره
من حس بدی بهم دست میده که بدنمو همینجوری هست نمیپذیره و من شاید دلم نخواد الان ورزش کنم و بدن فیت داشته باشم
اینجا باید چه کار کنم میدونم اونم نیت خوبی داره که اره که ورزش احساس خوبی میده و مفیده و برای سلامتیم خوبه . نمیخوام با اون دیگه بحث کنم باید چی کار کنم
از قبل تشکر میکنم بابت اینکه کامل خوندی و راهنماییم میکنی یاسمین عزیزم ❤️