در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام همونجور که یاسمین خانم شما با دنیای عزیز تو چکیده ورکشاپ و فایل رایگان گفتین چجوری بفهمیم که با ذهن یا روح تصمیم گرفتیم و مثالی در این مورد زدین من دقیقا در مورد کار قبلیم مطمئنم که اصلا با ذهنم تصمیم نگرفتم و کار ذهن نبوده چون احساس خوبی هم داشته با وجود ترسم اما بعد از وارد شدم فهمیدم باید کارایی رو حتما طبق اصول اون کار انجام بدم و اصولش تغییر نمیکرد که به خودم شاید نه اما به خانواده م نزدیکام دوستام اشناها و حتی غریبه ها با این کارم آسیب میزنم در اخر هم بگم مقصر خودش بودن و خودشون کار رو شروع کردن ما مجبوری نکردیم کسی رو در حالی که طولانی مدت موفقیت بزرگی هم داشت اما با وجود اینکه
    من ندیدم اونجا کسی اسیب ببینه افرادی رو اتفاقی پیدا کردم که سال ها تو اون کار بودن و موفقیت داشتن و لولی بالایی داشتن اما هم خودشون و هم خانواده شون و دوستاشون اسیب دیدن با اون کار . اما ذهنم گاهی اوقات فکرایی رو میاره که نمیتونم هضم کنم که کار روحم بوده
    و از وقتی دنیا رو پیدا کردم دارم به زاویه مثبت نگاه میکنم خداروشکر که زودتر بدون اینکه اتفاقی بیافته از اون کار بیرون اومدم و خیلی اتفاقات دیگه که اگه حتی کمتر از یک ماه اونجا بودم باید اتفاق میافتاد حتی باعث بشه خانواده م از کارم متوجه بشن چون نه کارم رو میدونستن چیه در واقع میگفتن نباید بگیم بهشون به خاطر خودشونه فکر میکردن یه کار عادیه اما نبود.

ياسمين
    مدیر

من دقيقا نمى دونم منظورت چيه ولى از اين سوال و سوالهايى كه قبلا درمورد كار سابق ت توضيح دادى ، معلوم مى شه كه هنوز عذاب وجدان دارى …… هر چى بوده ، تموم شده. گذشته در گذشته. اون شغل رو فراموش كن و تمركزت رو بذار روى حال. روى شغل الان و شغلهاى بهترى كه در آينده پيدا مى كنى.
    روى خودباورى ت تا مى تونى كار كن و احساس گناه نداشته باش. همين.

moji2117
    مشارکت کننده

اگه از نظرتون نیازه بیشتر توضیح بدم اگر که نه مرسی ممنونم یاسمین خانم

ياسمين
    مدیر

خودت رو درگير اتفاقى كه گذشته نكن. آينده ت رو هم خراب مى كنه.

moji2117
    مشارکت کننده

چشم ازتون تشکر میکنم که همیشه با صبر حوصله جواب میدین.

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.