در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Sepid33
    مشارکت کننده

سلام به همگی
    من مدتیه که ذهن منطقیم به شدت فعال شده و اصلا نمیتونم ویس گوش کنم،تمرین انجام بدم و حتی خودم رو در وضعیت بهتری ببینم
    خیلی این وضعیت داره ازارم میده همش میگه نمیشه ،نمیتونی
    دور و برتو ببین چیری قرار نیست تغییر کنه ،
    انگیزه ندارم حس پوچی دارم ،که نهایت به یه خواسته برسم بعدش چی میشه
    حس کسیو دارم که افتاده تو باتلاق و هر چی سعی میکنه بدتر میشه
    از اینکه کلی ورکشاپ دارم ولی نمیتونم گوش کنمو اوضاعم رو بهتر کنم حس بدی بهم دست میده

ياسمين
    مدیر

سلام. ليستى از اهداف و خواسته هاى ريز و درشتت بنويس. كنارش ، موفقيتهايى كه از قبل داشتى رو يادداشت كن. بخاطر بيار كه براى هر كدوم چقدر انگيزه و ايمان داشتى و چقدر تلاش كردى…..

در نهايت ، اون مسير رسيدن هستش كه بايد ازش لذت ببرى. نه خود مقصد…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. ذهن از اینکه یه عالمه کار بریزی سرش رنج میبره وبرای همین مقاومت میکنه که گوش ندی
    یه مدت بدون اینکه خودتو بابت گوش نکردن به فایلها سرزنش کنی فقط روزی ده دقیقه مراقبه کن
    یه موزیک ملایم یا صدای آرامبخش بذار وفقط ذهنت رو ساکت کن افکاری که میان رو بسپار به آب حس کن داری با آب ذهنت رو شستشو میدی
    و یه کار دیگه هم که به بالا بردن فرکانست کمک میکنه هر روز ۵ یا۱۰ مورد از داشته هاتو بنویس وبابتشون شکرگزاری کن
    واگه در طول روز کاری نداری کتاب معجزه ی شکرگزاری راندابرن رو بخون خیلی خیلی به حال خوبت کمک میکنه

منظورم از انجام این کارها این بود که توجه ذهنت رو از سرزنش کردنت برداری .بعداز یه مدت که آرومتر شدی شروع کن از فایلهای رایگان به گوش دادن وروزی یه فایل کافیه
    از خودت توقع زیاد نداشته باش واز زندگیت در لحظه ی حال لذت ببر
    همه چیز زندگیتو مزه مزه کن مثل کودکی که تازه مزه ی غذا رو می‌چشه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.