صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول ذهن منطقی مزاحم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Sepidlng
    مشارکت کننده

سلام هم قبیله ای های عزیز. بارها اومدم اینجا مشکلاتم رو گفتم و بع غیر از ادمین محترم دوستان دیکه هم لطف داشتند پاسخ دادند خواستم در ابتدا بگم خیلی خوشحالم بابتش و خدارو شکر…
    راستش من بعد از ورک شاپ پول کوانتومی احساس میکنم به خاطر بمب باران اطلاعاتی و باور های درستی که ب جای باور های غلطم باید جایگزین شه دچار فروپاشی شدم. چون گیجم که و البته مقادیر بسیاری هم عجول و این عیب بزرگ منه در سالیان سال. اینکه مشکلمو میدونم ولی نمیدونم چطور حلش کنم خیلی ازار دهنده ست. حالا میخوام ازتون بپرسم با وجود انجام تمرینات و تمام مراحلی که روزانه به عنوان عادت های روتینم شده ولی اتفاق خاصی نیوفته… البته ک میدونم نباید به نتیجه فکر کرد و از مسیر لذت برد… ولی این ذهن منطقی همیشه مزاحم من دنبال یه دلیل میگرده و مدام بهم میگه: چی شد؟؟ 77 انجام دادی کو نتیجه ؟ چله گرفتی کو پس؟ . مواردی این چنینی… نمیدونم چطور ساکتش کنم. و جالبه بحران های مالیم هم هر روز بد تر هم میشه. یعنی انگاری دارم بمباران مسایل مالی میشم … ازتون راهنمایی میخوام به عنوان هم قبیله ای… هم مسیر همفکر… نمیدونم چطور خودمو ب ارامش دعوت کنم… مثال من مثل اون دانش اموز یا دانشجوییه که جزوه رو بارها خونده ولی حس میکنه هیچی بلد نیست… رهایی رو یاد نگرفتم انگاری که بسپرم به زمان و صبور باشم. ممنون که خوندید و وقت گذاشتید. خوشحالم میکنید اگه بگید چ کنم. سپیده

ياسمين
    مدیر

سلام. تمام جملات منفى كه توى متن استفاده كردى باورهاى غلط تو هستند كه بايد تغييرشون بدى ! درسته كه مى خواستى مشكلت رو بگى ولى اين همه با آب و تاب گفتن و شاكى بودن و سرزنش كردن خودت همه شون فركانس منفى هستند. يعنى بجاى اينكه تو با انجام تمرينها حس و حال ت خوب بشه و احساس داشتن خواسته رو بگيرى ، همه ش طلبكارى و از خودت ناراحتى كه چى شد و…پس زندگى توى لحظه رو تمرين كن ، از كوچكترين چيزى كه خوشحالت مى كنه لذت ببر و بابت تك تك داشته هات شكرگزار باش….انقدر به خواسته هات وابسته نشو ….تا زمانى كه همش منتظرى و احساس نياز مى كنى اونا از تو دورتر مى شن….بدون حضور اون خواسته ها هم مى شه شاد بود پس همين الان شاد باش تا بهشون برسى!!!

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

تازمانیکه ذهنت بگه پس کو نتیجه دیدی هیچی نشد یا چرا نتیجه نمیاد مطمئنن از خواسته هات دورتر میشی تا ذهنت شروع میکنه به این حرفا خفش کن وبگو دیگه نمیذارم منو توی چرندیاتت غرق کنی دیگه نمیذارم منو سرزنش کنی منو تحقیر کنی وشروع کن به مدیتیشن وذهنت رو آروم کن من هرزمان که ذهنم شروع میکنه به چرت وپرت گفتن تنبیهش میکنم ومیگم بخوای نخوای باید تمریناتت رو انجام بدی حتی اگه حوصله نداری واز طرفی هم با تمرین آینه شروع میکنم به تشویق خودم وبه تغییراتی که داشتم وبه وجود ارزشمندم آفرین میگم .همین الان شروع کن بنویس مقایسه ی زندگی الانت با زمانی که اصلا قوانین رو نمیدونستی وبرای خودت یادآوری کن که چه تغییراتی کردی وچه تضادهایی رو پشت سر گذاشتی وبه خودت ببال وافتخار کن که با وجود همه ی تضادها توی مسیر هستی وداری همچنان ادامه میدی وبا تکنیک هر روز یه ذره بهتر از دیروز ادامه بده اما با قدرت بیشتر ولذت بردن از هر لحظه ی زندگیت وباور به نیرویی که هر لحظه به مسیر درست تر وموقعیتهای مالی که دوست داری هدایتت میکنه فقط کافیه تو حالت رو هر لحظه خوب نگه داری وبقیه رو بسپری به همون بابایی که بهت وعده داده که همه چی رو برات مهیا میکنه فقط کافیه باورش کنی.واون بابای تو الان خداست که خودش عاشقانه دوست داره شرایط رو برای رشد بیشترت فراهم کنه فقط یه چیز ازت میخواد که باورش کنی وبسپریش به اون با حس رهایی وخیال راحت.مطمئن باش تو این کار بکنی نتایج خودشون میان به سمتت.

Sepidlng
    مشارکت کننده

ممنون ازتون. ب دلم نشست خیلی.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.