• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست Eshgh به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

سلام و وقتتون بخیر.
    میخواستم نظرتون رو در مورد دکتر یونیورس و حامی بدونم در اینستا، فالوورهاشون خیلی زیاده .
    حرفاشون با دنیا جان منافات داره؟؟؟؟
    یممنون میشم نظرتون و بگید.

ياسمين
    مدیر

سلام. به درون خودت مراجعه كن ببين به كجا كشش داره؟ راههاى رسيدن به خدا زيادند ولى درون تو مشخص مى كنه كه كدوم راه برات بهتر نتيجه مى ده … افراد زيادى هستند كه آگاهى مى دن.. درگير عدد و رقم نباش

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از این منتور به اون منتور رفتن یا فلانی فالوراش زیاده یا آیا اون درست میگه و…همه باعث میشه بدتر گمراه بشی نفهمی که باید چی کار کنی .هرمنتوری به یه شیوه آموزش میده پس فقط یه منتور رو که باهاش حس وحال خوبی داری تا آخر دنبال کن واز این شاخه به اون شاخه پریدن رو بذار کنار.

moji2117
    مشارکت کننده

سلام همون طور که یاسمین و فاطمه خانم گفتن
    منم مثل شما بودم و افراد زیادی برای اموزش یهویی میدیدم اما این کار فقط به ادم یه حالت تفریحی یا برم یه فایل یه لایو از ایشون گوش بدم رو بهت میده و چون موضوع مشترک اما با روش متفاوت هر کدومشون میشنوی صرف اینکه شاید هر دو نظر درست باشه اما شیوه شون فقط فرق داره ذهنت میاد شروع میکنه تحلیل کردن ‌‌‌‌‌هردو .از یک راهنما استفاده کن و سعی کن که فالشون نداشته باشی و به اکسپلورر سر نزنی که پست ها برات بیاد و ناخوداگاه بری سمتشون

Eshgh
    مشارکت کننده

ممنونم از پاسخ هاتون بچه ها.
    درسته ،فقط چون خیلی خیلی از یه جهان دیگه صحبت میکنه و در صحبتاش میگه که من در کهکشان ها سفر میکنم یه جورایی مفهوم سیر الارض…
    میخواستم بدونم شما اعتقاد دارید؟؟؟
    حقیقت چیه؟؟,خدا از نگاه شما چه شکلیه؟؟؟

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.