صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی دچار بلدم بلدم شدم

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 ماه، 2 هفته پیش بدست NaSiM به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    NaSiM
    مشارکت کننده

سلام. وقتتون بخیر
    چند وقتیه که دچار بلدم بلدم شدم و فکر میکنم همه چی رو بلدم و فقط باید عمل کنم اما دریغ از عمل و انجام…
    از طرفی همینکه میخام فایلی از دنیا پلی کنم و یه ذره که گوش میدم میگم خب اینا که حرفای تکراری هست و بلدم اما فقط باید انجام بدم
    ورکشاپ پول را خیلی وقت پیش خریدم اما انجام ندادم و فایلهاش هم درست حسابی گوش ندادم ولی بازم میرم فایل اول گوش میدم و رها میکنم
    حتی پیش خودم گفتم شاید منتور دیگه امتحان کنم درست بشه. بازم همین روال
    میدونم باید روی خودم کار کنم اما این بلدم بلدم و تکراریه و … نمیزاره و برام مقاومت ذهنی ایجاد کرده که فقط دچار عذاب وجدانم که چرا روی خودم کار نمیکنم
    راهی دارید، راهنمایی ام کنید یا اینکه فایلی مدنظرتون هست که شما توصیه کنید و گوش بدم شاید جواب سوالام رو بگیرم؟
    خیلی صبر کردم حتی یه مدت به خودم استراحت دادم اما دیدم جواب نیست. برای همین اینجا مطرح کردم
    پیشاپییش از راهنمایی جامع و کامل شما سپاسگزارم

Monakahvand
    مدیر

سلام دوست عزیز
    اینها بهونه های ذهن هست برای تغییر نکردن و تو حاشیه امنش موندن ، کار ذهن اینه که این کارو کنه و نذاره عمل کنین، باید عملگرایی رو تمرین کنین ، میتونید از تمرین شکرگزاری شروع کنید و کم کم که فرکانس تون تغییر کنه عملگرایی براتون راحت میشه، در ورکشاپ همه چیزتویی و عبور از بعد سوم دنیا جون خیلی پرداختن به عملگرایی

NaSiM
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم {قلب}

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.