صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط دو رویی و بی حرمتی

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    sima1952
    مشارکت کننده

سلام
    من حدود۲سال با خواهرم و بچش همخونه بودم و مخارج نصف میکردیم با اینکه من یکنفر بودم اما گفتم چون من کار میکنم اشکال نداره بعد از ۲سال که از خونه قبلی جابجا شدیم یه جا جدید رفتیم و من ۵ماه وسایلام خونه خواهرم بود اما خودم چون میدیدم خواهرم بدرفتاری و کم محلی میکنه میرفتم خونه دوستام این اواخر که دیگه راحت بهم توهین میکرد رفتم شهرستان خونه پدرم و از کار هم بیکار شدم اما دو روز که رفتم اون شهر برای کار اداری دیدم خواهرم خیلی خشن هست و دوستانه دلجویی کردم اما اون با پرخاشگری حرفایی زد که من واقعا تعجب کردم چطور میتونه راحت چشمش ببنده بی حرمتی کنه، الان دچار افسردگی شدم که من که هیچ زحمتی ندادم بهش چرا باید بهم حرف زشت بزنه و از خونه اش شبانه بیرونم کنه و حالا که با خانوادم در جریان گذاشتم هیچکدوم عین خیالشون نیست و با خواهرم خیلی خوب رفتار میکنن که انگار اتفاقی نیفتاده

sima1952
    مشارکت کننده

من متوجه شدم خواهرم پشت سر من حرفای ناروا میزنه و غیبتم پیش دوستاش میکنه از طریق بچش که اومد بهم گفت و واقعا در تعجبم چی کار کردم که این تضاد بزرگ پیش اومده، حالا مادرم هم میبینم خیلی پشت سر خواهراش حرف میزنه اما جلوشون خیلی خوبه، این رفتارا داره اذیتم میکنه، دچار دوگانگی شدم که چطوری مادرم و خواهر بزرگترم هر دو این اخلاق دو رویی دارن و من باید چیکار کنم که اذیت نشم

ياسمين
    مدیر

سلام. لطفا فايلهاى رايگان رو گوش بده تا متوجه بشى كه ؛

رفتار خواهرت مناسب نيست ولى تو مسئول حضور اون در زندگى ت هستى
    يعنى چى ؟ يعنى فركانسهاى تو باعث شدن اين چنين رفتارهايى ببينى
    يعنى احساس كم ارزشى ، احساس من خوب نيستم من كافى نيستم و ….باعث شده اين ناراحتى ها از طرف خواهرت و خانواده ت برات ايجاد بشن…

sima1952
    مشارکت کننده

ممنون از جوابت یاسمن جان، اما همیشه خواهر من مغرور و بی ملاحظه بوده با همه افراد فامیل بحث داشته اما چرا مادرم باهاش همکاری و خوش رفتاری میکنه؟چرا پشت سرش مادرم میگه فلان مشکل رو داره اما جلوش موچکترین انتقادی نمیکنه حتی خیلی هم باهاش موافقت میکنه و بد دیگران رو میگه؟

ياسمين
    مدیر

احتمالا مادرت هم در برابر اون احساس ضعف مى كنه

sima1952
    مشارکت کننده

‌دقیقا درسته.. من روی اعتماد بنفس و خودباوریم اگر کار کنم اون از زندگیم حذف میشه؟آخه قبلا اصلا اینجا نمیومد اما الان برای اینکه لج من در بیاد و نشون بده که مادرم طرفدارش هست مدام تماس تلفنی داره یا میاد

sima1952
    مشارکت کننده

حدود ۱۴۱ فایل رایگان هست من کدوما رو شروع کنم که زودتر به جواب برسم

ياسمين
    مدیر

كلا از شماره يك شروع كن. ولى در مورد اعتمادبنفس ٦ فايل هست

sima1952
    مشارکت کننده

ممنون عزیزم

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.