صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی دو دل بودن و نصفه رها کردن کارها

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    فوژان نعیمی
    مشارکت کننده

سلام شب همگی بخیر،من ۲۸سالمه و از وقتی دانشگام تموم شده همش به فکر کار بودم،جایی کار میکردم اما اومدم بیرون و تصمیم دارم کار خودمو راه بندازم،مشکل مالی ندارم امارات بیکاری و نداشتن شخصیت اجتماعی انگارمیترسم،دوس دارم بگم منم میتونم منم توانایی دارم اما وقتی شروع میکنم یچیزی یادبگیرم وسطش میترسم و ول میکنم میگم مگه من میتونم،مگه کسی میاد سراغ من،وای اگه بخوام به بچه ها تدریس کنم از من خوششون میاد ؟ میتونم راحت با ادما ارتباط برقرار کنم؟ خیلی خودمو دسته کم میگیرم الان هم بین دوتا شغل مختلف موندم تهش میگم هردورو انجام میدم تا ببینم از پس کدوم بر میام؟بنظرتون اینکه فقط یه هدف شغلی نداشته باشم مانعی میشه برام؟

ياسمين
    مدیر

سلام. قبل از هركارى روى اعتمادبنفس و خودباورى ت بايد كار كنى ……بعد ارزوها و اهدافت رو اولويت بندى كن و قدم به قدم پيش برو….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.این حسها وترسها برای همه هست اونی موفق میشه که با وجود این حسها بره جلو.پس در کنار تلاش ذهنی وفیزیکیت با حس رهایی همه چی رو بسپار به جهان بذار اون خودش با نشونه هاش بهت مسیر رو نشون میده وکمکت میکنه بتونی تواناییهات رو نشون بدی فقط کافیه باور کنی که توانمندی ولازم نیست با زور ورنج چیزی رو به دست بیاری.
    فقط وفقط خودت رو تشویق کن وروی اعتمادبه نفست کار کن .
    برای داشتن چندتا شغل هم مطمئنن سردرگم میشی ببین به کدوم علاقه بیشتری داری وکدوم برات اولویت بیشتری داره همون انجام بده عجله نکن وببین کدوم کار برات مزیت بیشتری داره.

فوژان نعیمی
    مشارکت کننده

ممنونم از هردوتون بابت وقتی که گذاشتین و جواب‌های عالیتون مررسی

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.