صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط دوس داشتن خود

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    rose123
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر،من ورکشاپ تکنیک های معاشرت رو چن وقتی هس که خریدم و دارم گوش میدم . حالا یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که اگر رابطه ی ما با شخصی به خاطر عدم دوس داشتن خودمون خراب شده و اون شخص دیگه میل و علاقه ای به ما نداره و ازمون فرار میکنه ، اگر شروع کنیم به دوس داشتن خودمون و عاشق خودمون بشیم و اعتماد بنفسمون رو ببریم بالا آیا امکانش هست که رفتار و علاقه ی اون آدم نسبت به ما تغییر کنه یا نه؟ یعنی بشه مثل اول رابطه که اون آدم به ما عشق داشت!

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى خودباورى و عزت نفست به اندازه كافى بالا بره ديگه به كسى احساس وابستگى و نياز نمى كنى…و حتا ممكنه انقدر خودت رو قوى و دوست داشتنى ببينى كه اون شخص برات كم باشه!
    پس فقط روى خودت كار كن و به رابطه اى كه تموم شده فكر نكن….

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام اگر داري فقط روي دوست داشتن خودت كار ميكني كه فقط اون شخص برگرده و بهت ابراز علاقه كنه مسيرت اشتباهه چون با حس نياز هست فقط تمركزت رو بزار روي دوست داشتن خودت بدون نياز به كسي مطمئن باش خيلي بهتر از اون شخص سرراهت قرار ميگيره

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

وقتی که به درجه ای از اعتمادبه نفس برسی و خودت رو لایق وارزشمند بدونی دیگه اصلا برات مهم نیست که کسی دوستت داشته باشه اونوقته که همه دوستت دارن وخودشون به سمتت جذب میشن.به جایی میرسی که تو باید از بین کسایی که به سمتت اومدن یکی رو انتخاب کنی.پس خودت رو لایق بدون و اینو همیشه با خودت بگو من لایق بهترین زندگی هستم منتظر اون آدم نباش تو احساس ارزشمندی کنی دیگه نیازی به دوست داشتن اون آدم نداری

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.