صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی دوست داشتن خود

• این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 8 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام دنیا جون
    من هرکاری میکنم نمیتونم خودمو به اون اندازه دوست داشته باشم که به اهدافم برسم یا خودمو خوب ببینم
    فایل های اعتماد به نفس رو گوش میکنم ولی موقتیه اثرش
    با اینکه از یه شخصی بهترم اما فقط یک سری نقاط قوتشه که میبینم و از خودم خوشم نمیادواینکه تمام اطرافیانم میگن خیلی زیبام اما هیچ وقت پیش نیومده که یه پسر خوب و محترم از من خوشش بیاد دلیلش هم فکر میکنم به خاطر اینه که خیلی چاقم .
    کلا نقاط مثبت خودمو نمیبینم و فقط بدی هامو میبینم میشه لطفا یه تمرین بهم بدین؟??

ياسمين
    مدیر

سلام. ٣ فايل صوتى و ٣ لايو كه صوتى شده درمورد اعتمادبنفس هست كه پر از تمرينه دوباره گوش كن. موفقيتهاى قبلى رو بخاطر بيار همونها مى تونن باور اعتمادبنفست رو بيشتر كنن. تمرين آينه رو هم انجام بده.

ناشناس
    غیرفعال

میشه لطفا تمرین آینه رو برام توضیح بدید متاسفانه من اطلاعی ازش ندارم

مریم همتی
    مشارکت کننده

سلام عزیزم بنظر من کتاب شفای زندگی از خانم لوئیز هی رو حتما بخون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.
    اول از همه خودتو هرجور که هستی قبول کن چاق یا لاغر ،زشت یا زیبا.
    حتما روح تو میدونسته که برای اینکه خودشو رشد بده این جسم رو انتخاب کرده پس هرچی که هستی با ارزشی
    دوم تو کسی رو دوست داری براش چی کار میکنی؟ خودتو دو نفر فرض کن وخودت به خودت احترام بذار برای خودت بهترین پذیرایی رو بکن .همه چیز بهترینشو برای خودت داشته باش.
    سوم تمرین آینه ینی هر روز سعی کن جلوی آینه با خودت حرف بزنی از خودت بگی قربون صدقه خودت بری
    اوایلش شاید خیلی برات سخت باشه یا حتی ممکنه ذهنت بگه این مسخره بازیا چیه ولی تو تسلیم نشو وهرروز این کارو انجام بده یه جایی بالاخره احساس خوبی میگیری از اینکه تو آینه این کارو انجام بدی فقط شرطش مداومت وتکراره.
    چهارم لیستی از کوچکترین تواناییهاتو بنویس حتی شده به اندازه ی یه شربت آبلیمو درست کردن بعد با صدای خودت ضبط کن بذار تو گوشت پخش بشه مثلا آفرین فلانی دمت گرم که فلان کارو میتونی انجام بدی….‌

ناشناس
    غیرفعال

ممنون از تون?????

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.