در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    sima1952
    مشارکت کننده

سلام من تازه ۴ روزه از پارتنرم جدا شدم،خیلی دوسش دارم اما در جریان یک اشتباه من خیانت کردم و اون هم موند و بخشید اما باز نتونست فراموش کنه و خیانت کرد. با توافق همدیگه جدا شدیم. من اوایل خیلی خوب بود حالم هر روز پیگیر فایل ها و تمرین ها بودم اما امشب به شدت دلتنگش بودم کلی گریه کردم و به خودم زدم اما نتونستم گوشی برداشتم زنگش زدم رفتم پشت خطش گفت داره با دوست دختر جدیدش حرف میزنه و من کاملا دیوونه دارم میشم اما باز تا صبح باهام حرف زد و آرومم کرد اما الان من مث دیوونه هام خیلی درماندم با اینکه قوانین میدونم اما حس میکنم کاملا بدنم و قلبم داره له میشه ممنون میشم کمکم کنید.

ياسمين
    مدیر

سلام. اين كه اين اتفاق خيلى جديد افتاده طبيعيه كه احساس دلتنگى كنى ولى بايد بپذيرى كه هرچى بوده تموم شده. با احساس بد تو اوضاع بهتر نمى شه. باور فراوانى و احساس لياقتت رو زياد كن مطمئن باش ادم مناسبترى وارد زندگى ت مى شه…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.راهش فقط اینه که روی خودت وحس ارزشمندیت کار کنی تا زمانیکه خودت رو وحال خوبت رو وابسته به حضور کسی بدونی و باورهای غلطت رو درست نکنی وارد هر رابطه ای بشی اوضاع همینطور پیش میره.
    این تضاد اومده بهت بگه بلند شی واسه خودت کاری کنی
    ذهنت رو تغییر بدی واحساس لیاقتت رو بیشتر کنی تا وارد روابط خوب بشی
    چند روز بگذره آروم تر میشی فقط توجهت رو از پارتنرت بردار و بذار روی چیزای دیگه زندگیت چیزایی که خوشحالت میکنه.درسته که سخته خیلی سخت اما میشه .وقتت رو با سرگرم کردن خودت به فایلها بگذرون با دوستات با خانواده با پیاده روی و….
    مطمئن باش این تضاد به نفع تو و برای رشد تو اومده فقط کافیه خودتو بسپاری در آغوش خدا وبدون که قطعا هر اتفاقی واسه تو بهترینه حتی اگه به ظاهر بد باشه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.