صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › دلیل وقوع تضاد ها
- این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 11 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
12/دی/1400 در 14:15 #42178
Nima4090
مشارکت کنندهسلام . یه سوالی جدیدا ذهن منو خیلی درگیر کرده . خب تو مطالبی که ما آموزش میبینیم مخصوصا از فایل های رایگان گفته میشه دلیل وقوع اتفاقات بد داشتن باور های غلط ماست . ولی از اونطرف هم گفته میشه که یکسری از اتفاقات به ظاهر بد یا تضادی که رخ میده برای این اومده که تورو بزرگ کنه و یه نوع امتحان از جهان هستی برای تو محسوب میشه که بفهمه آیا رشد کردی یا نه ؟
سوال من اینه که چطوری خودم بفهمم که اتفاقات به ظاهر بدی که برای من میفته از داشتن باور های غلط منه یا جزو تضاد هایی هست که برای امتحان کردن من اومده ؟ آیا جفتشون یکی محسوب میشن یا باهم فرق دارن ؟12/دی/1400 در 14:27 #46490ياسمين
مدیرسلام. تضادها هميشه هستند. چون ما يه سرى باورهاى غلط داريم كه پنهانن و حتا از وجودشون خبر نداريم و از اعماق ناخوداگاهمون به سطح ميان. چيزى كه مهمه اينه كه با يادگرفتن قوانين به مرور ياد مى گيريم كه از تضادها بزرگتر بشيم و از اونا عبور كنيم…
12/دی/1400 در 18:48 #46493Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .اگه برای مدت طولانی به آرامش و حس وحال خوب پایدار رسیده باشی اگه تضادی پیش بیاد اون تضاد اومده به رشد تو کمک کنه . اما اگه مدام تضادهای تکراری برات اتفاق میوفته از باورهای غلطت میاد که مدام فرکانسشون رو میفرستی.
یه نکته ی دیگه اینکه به طور کلی چیزی به نام زندگی بدون تضاد وجود نداره فقط ما به مرور با رشد شخصیتیمون قویتر میشیم ودیگه اصلا تضادها به چشممون نمیان.13/دی/1400 در 20:53 #46499taherekhairkhah
مشارکت کنندهسلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم،سوال من دراینباره هست که چرا از چیزهایی که بدم میاد جهان بیشتر به من نشون میده ومن چه تمرینی روی خودم انجام بدم که دیگه اونهارو نبینم مثلا اگه کسی خلتش رو تف کنه ومن صداش رو بشنوم فوق العاده چندشم میشه امروز یه آقایی درست جلوی من تف کرد اونم چند بار ومن فقط دندونهام رواز عصبانیت روی هم فشار دادم ممنون میشم جوابم روبدید،با تشکر طاهره
13/دی/1400 در 20:56 #46500ياسمين
مدیرسلام. لطفا براى شنيدن فايلها وقت بذار چون اين اصلى ترين مسئله ايه كه تقريبا توى تمام فايلها در موردش صحبت شده
به هرچى توجه كنى ، اون رو بيشتر به زندگى ت دعوت كردى. يعنى اگر توجه و تمركزت روى خوبيها باشه ، اتفاقات خوب بيشترى برات مى افته و برعكس…..13/دی/1400 در 23:09 #46504Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .هرچی بگی از یه چیزی بدم میاد چندشم میشه طبق قانون توجه از اون جنس چیز بیشتر میبینی .
به جای گفتن از فلان چیز بدم میاد به چیزهایی که خوشت میاد فکر وتوجه کن مثلا من عاشق دیدن ماشین رنگ آبی ام وقتی بیرون میرم ماشینای این رنگی زیاد میبینم.
ببین چی دوست داری به همونا فکر کن وبه ناخواسته هات توجه نکن به مرور کمرنگ میشن. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.