صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی دلم گریه میخواد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Maryam66
    مشارکت کننده

سلام
    من نمیدونم چرا یه روزای بی دلیل دلم گریه میخواد . نمیتونم کامل بگم بی دلیل شاید روزای قبل زیاد گذشته مو تو ذهنم شخم زدم
    اما امروز دلم گریه میخواد . اهنگ شاد گوش دادم – سرکارم سرمو با کار گرم کردم
    اما یه چیزی که نمیدونم چیه رو دلم سنگینی میکنه
    شما ها هم اینجوری میشید؟ دنیا هم میشه؟ چکار میکنید؟

ياسمين
    مدیر

سلام همهء احساساتت رو بپذير لازم نيست روشون سرپوش بذارى فقط مسئله مهم اينه كه توى غم نمونى. ازش عبور كن …بجاى فكر كردن به گذشته اى كه تموم شده رفته ، لحظه رو درياب و توجهت رو بذار روى داشته هات و شكرگزارى كن. مديتيشن هم كمكت مى كنه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.عزیزم همونقدر که شادیت رو میپذیری و دوست داری وقتی دلت میخواد گریه کنی باید احساس غم و ناراحتیت رو هم بپذیری و دوست داشته باشی
    اگه گریه نبود تو از کجا میفهمیدی خنده رو بیشتر میخوای
    پس این حالت و این احساست رو با تمام وجود قبول کن و اجازه بده بعضی روزها دوست داشته باشی گریه کنی اما یه چیزی که مهمه اینه که بعد از گریه کردن اشکاتو پاک کنی و دوباره از نو به جنبه های خوب زندگیت توجه کنی و به مسیرت ادامه بدی
    پس نگران نباش همه ی ما که توی این مسیر هستیم گاهی بی حوصله و بی انگیزه یا غمگین میشیم اما تنها تفاوت ما با آدمایی که توی این مسیر نیستن اینه که فقط به احساساتمون آگاه میشیم و ازشون عبور میکنیم و بیشتر روی خودمون کار می‌کنیم
    این حالت طبیعی هست در صورتی که روی کار کردن خودت ادامه بدی و جا نزنی به مرور حال خوبت بیشتر و بیشتر میشه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.