صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › دعابرای دیگران
- این موضوع 8 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 01:53 #41233
Mahsa K
مشارکت کنندهسلام دوستان خوبم امروزتوصحبتهایی که باخونوادم داشتیم من طبق قوانینی که اینجایادگرفتم گفتم که آیامیدونستین دعامادرحق دیگران هیچ تاثیری نداره وخواهرم درجوابم گفت وقتی من باوردارم که دعای من برای دیگران موثره وچون این عقیده پشتش یه باور سرسختوعمیقه پس حتمااتفاق میوفته, ومن هیچ جوابی نداشتم نه تنها برای خواهرم بلکه براخودمم یه تضادی ایجادشد میشه راهنماییم کنین وباتوجه به قوانین برام بازش کنین؟ پیشاپیش سپاس ازتوجهتون
27/اسفند/1399 در 01:55 #43425S S
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز اگر ورکشاپ خدا خالقی که از نو باید شناخت را تهیه کنید جوابتونو می گیرید دنیا جون کاملا واضح توضیح داده?
27/اسفند/1399 در 01:55 #43426Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز.
۱ قانونی که انگار ما نمیخوایم بپذیریمش اینه که ما فقط مسئول خودمون توی این جهان به دنیا اومدیم، چرا انقدر ما اصرار داریم که واسه دیگران ۱ کاری بکنیم ؟ والا بخدا اونا هم همون خدایی رو دارن که ما داریم، اونا هم مثل ما هر چی از خدا بخوان خدا بهشون میده، من همیشه گفتم تنها کاری که ما بدون کار غیر فیزیکی میتونیم برای دیگران انجام بدیم اینه که اونارو تو شرایط خوب تصور کنیم، هر چقدر شما باورتون واسه کمک به دیگران قوی باشه کسی که فکر میکنه از سرطان میمیره قطعا میمیره چون باور خودش واسه خودش بیشتر کار میکنه تا باور ما واسه اون، اون احساس درونیِ من هست که باعث ارتعاشات خوب و بد من میشه و کارامو جلو میبره، باعث سلامتی من میشه، باعث پولدار شدن من میشه، باعث بهبود روابط من میشه. چطوری احساس درونی خوبِ من میتونه ارتعاش ۱ نفر دیگه رو که خودش نمیخواد ۱ باوریشو تغییر بده، تغییر بده ؟
بحث ما سر اینه که احساسات درونی ما باعث میشن که ارتعاشات ما مثبت یا منفی بشن و یک فرکانس تولید کنند که بر اساس اون کارهای من جوری پیش برن که من میخوام یا نمیخوام. این فرکانس که ۱ جریان ذهنی درونیه چطوری میتونه کار ۱ نفر دیگه رو انجام بده ؟ جز اینکه شبانه روز بشینی اون شخص رو در شرایط ایدهآلش تصور کنی.
و اینکه حرف آخر ما همیشه اینه که ما چقدر خودمون بدون تضاد هستیم، آیا خودمون همه تضادهامون حل شده هستن و آیا هیچ چیزی نیست که درون ما بخواد درست بشه که انقدر میچسبیم به درست کردن تضادهای بقیه ؟27/اسفند/1399 در 01:57 #43427طاها قاضی
مشارکت کنندهبا درود ….
همانطور که گرفتید هر فکر تولید ارتعاش میکند …ما میتوانیم در سکوت و آرامش بدون وابستگی به کسی یا مسئله خاصی برای کل بشریت …blessing داشته باشیم ..
افرادی در تبت دیدم که کارشان در سکوت و مراقبه …فقط همین رسیدن انسانها به آرامش هست…27/اسفند/1399 در 01:58 #43428Fahime Daneshjoo
کاربردرسته که دعای کسی بدای دیگری اثری نداره واول حال خودمون رو خوب میکنه چون فرکانس خوبی داریمدمیفرستیم ولی اگه کسی باور داره که دعای مادرش یا هرکسی براش کار میکنه این باور خودشه وچون حس خوبی به این باور داره براش جواب میده مهم اینه که باور هر کسی چیه وچه نتیجه ای براش داره اگه نتیجه خوبه پس باور رو باید ادامه داد ودنیا جون هم نوشته چیزی رو که دوست داری باور کن
27/اسفند/1399 در 01:59 #43429Sooolia Sh
مشارکت کنندهسلام.من جواب همه ی دوستان رو خوندم و برای خودم سوالی پیش اومد.اگه دعای دیگری در حق بقیه تاثیری نداره پس چرا در اسلام تاکید شده ک برای همدیگه دعا کنید و دعای دیگران درحق شما استجابتش بهتر و سریعتره؟
27/اسفند/1399 در 01:59 #43430Zary
مشارکت کنندهسلام مهسا جون بله دعاى ما براى دیگران ، ١٧٪ تاثیر داره ، به همین خاطر گروه زیادى از مردم جمع میشن و مدیتشن میکنن ، براى صلح جهانى کاملا تاثیر داره، پس اگر تعداد زیادى از اعضا خانواده با هم یه سى انرژى دعائی براى یک موضوع خاص داشته باشند این درصد بالا میره، حالا اگر طرف خودش یه ارامش درونى داشته باشه شاید حتى تاثیرش بیشتر هم باشه
27/اسفند/1399 در 02:00 #43431Niloufartaba
کاربرسلام من راجع به دعا کردن از ویس های دنیا جون یادم میاد که گفته بود:
اگر برای یه نفر دعا می کنی تا اون طرف خودش نخواد که حالش بهترشه هیچ تاثیری دعای دیگری روش نداره
منم این استنباط رو کردم که اگر ما برای شخصی دعا کنیم که دعای ما همسو با خواسته ی اون شخص باشه جواب میده چون فرکانس هردو نفر یکی میشه و وقتی دونفر روی کره ی زمین باهم یه فرکانس بفرستند تاثیرش بیشتر از یه فرکانس27/اسفند/1399 در 02:01 #43432Goli61
مشارکت کنندهخب جواب رو خواهرت کاملا درست بهت گفته .جای سوال و تضادی باقی نمیمونه .چیزهایی که یاد میگیری فقط برای زندگی خودته اینکه یهو بری وسط یه جمع بگی میدونید فلان طوره … سبب میشه چون اونا با قوانین آشنا نیستن برات بد بشه یا دلخوری پیش بیاد یا بهت تهمت کافر و این چیزا زده بشه .خوددار باش و برای خودت زندگی کن
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.