در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    F-mohamadi
    مشارکت کننده

با سلام چندی پیش مشکلی برام پیش اومد که عاملش فکر خودم بود من برای انجام یک کار علمی نیاز به مجوز سازمانم داشتم همش فکر میکردم اذیتم میکنن یا کارم رو با چاش روبرو میکنن همینطوری شد حراست سازمانم نامه درخواستم رو در یک پروسه پیچیده مجوز انداخت و هنوزم نتیجه را اعلام نکرده واقعیتش من از اون مسئول حراست خوشم نمیاد چون حس میکنم فرد خودخواهی است که فکر میکنه برای انجام کار علمی روتین هر سازمانی باید ازش اجازه بگیریم ولی فکر کنم الان برای حل مشکلم لابد باید فکرم رو به اون افراد درست کنم تا اونا هم روی خوش به من نشون بدن یا کارم زود راه بیفته ولی خیلی سخته نمیدونم چه جوری این کار رو بکنم

ياسمين
    مدیر

سلام. بله درسته. افكار و باورهاى تو اتفاقات رو رقم زدند.. باورت رو نسبت به اين موضوع و اون افراد خوب كن و به اين مسئله گير نده. رهاش كن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.باور جدید برای خودت بساز که کار من به بهترین شکل انجام میشه وهمیشه دستان خدا روی زمین کار منو به آسونی روبراه میکنن.
    توجهت رو همراه با نگرانی از روی این نتیجه ای که میخوای بردار فقط رهاش کن چه جوری؟همیم الان بگو خدایا شکرت که کارم درست شد چون من به تو اعتماد کردم تو از بهترین راه کار منو جور کردی. ینی فکر کن کارت درست شده تموم شده رفته .انقدر نچسب بهش .جریان جهان خیره وقطعا هر اتفاقی بهترینه وبه نفع توئه حتی اگه ظاهر قشنگی نداشته باشه.
    یه نکته ی دیگه تا زمانیکه درست رو از این تضاد نگیری دوباره این اتفاق به شکل دیگه برات تکرار میشه بنویس من چطور میتونم رهاتر باشم وچطور میتونم درسم رو از این تضاد بگیرم ؟چطور میتونم از این تضاد با موفقیت عبور کنم؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.