در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Donyayejadideman
    مشارکت کننده

الان ک این پیامو مینویسم باتموم وجود از خدا میخوام ک جواب ونشونمو ازتون بگیرم
    میدونم اصلا وقت ندارین.من خودم میدونم هروقت تو مسیر شما و فایلا هستم خ حالم بهتره و خ وقتام اتفاقای خوبم میفته و اگه تضادیم هس قرار انرژی منفیا زیرین درونم برن.
    اما بعد مدت ها سرکله زدن و تا حدود زیادیم نتیجه مثبت گرفتن از اون همه موج عظیمی از شک و بدبینیم ب دروغای همسرم و رفتاراش ، و تضادای زیادی ک هربار بعد کلی بحث و ناراحتی زندگیمو ارومتر میکرد ، ولی دنیا جون چندروزه باز ذهنم پر شک شده بود وبعد دعوای بزرگی بین منوهمسرم و کلی حرف زدن بهم قول دادیم خ حالمون خوب بود و من کل این دو روز فایل گوش دادم و باحس خ خوب از اینکه قرار نیس شکی بمونه و گذشته تکرار شه دیشب بطور اتفاقی رفتاری از همسرم دیدم ک باز خ بهم ریختم و اینکه سوتفاهم یا واقعیت نمیدونم.
    توروخدااااااا بهم بگین این تضادا این حال خرابیای من ک انگار دنیا رو سرم خراب شده باز خودش نشونش ک درونم هنوز ناارامه
    و بیشتر باید رو خودم کار کنم یاااا واقعا واقعیت همین غمی ک الان تو زندگیم رابطم با همسرم دارم بحدی گارد گرفته از دیشب فقط دعوا ودادو بیداد خیییلی آشفتم

ياسمين
    مدیر

بله نشونهء باورهاى غلط و احساسات منفى تو هستش… درون ناآرام تو ، احساس خوب نبودن، كافى نبودن ، احساس كم ارزشى و باورهاى غلطى كه درمورد ارتباط دارى ، بازتابى بصورت اين رفتار شوهرت داشته. بطورى كه شك و ناراحتى و ناارامى تو بيشتر مى شه
    پس ؛ مسئوليت اين اتفاقات رو بپذير و روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اینکه دو روز حالت خوب باشه وهیچ اتفاقی نیفته وهمه چیز خوب باشه نشون نمیده که تو تغییر کردی شاید به ظاهر همه چیز خوب بوده ولی در باطن در پس ذهنت در لایه های عمیقتری که ماها خیلی سخت متوجه میشیم باورهای غلطی هست که اصلا فکرشم نمیکنیم همچین باورهای غلطی در ذهنمون داشته باشیم .زمانی تو مطمئن میشی که باورهات عوض شدن وتغییر کردی وحالت همیشه خوبه که با وجود هر تضادی نشکنی وبگردی دنبال راه حل براش اما چطوری؟اینکه انقدر فرکانستو اعتماد به نفست رو بالا بردی که خیلی راحت جهان جوابش رو بهت میده فقط به آگاهی درونت باید وصل بشی حالا چطوری؟با آرامش بشین بنویس چرا این اتفاق تکراری برات مدام تکرار میشه تو چه ذهنیتی راجع به همسرت داری ؟مطمئنن یه چیزی ته ته ذهنت راجع به شوهرت منفی هست که به صورت نشونه که همون دعواس میبینی .الان تنها چیزیکه میتونه ذهنت رو آروم کنه اینه که توجهت رو از این دعوایی که پیش اومده بردار. حالت رو با این شرایط خوب کن درسته سخته اما راه حل هر تضاد در آرامش داده میشه نه با نگرانی وعصبانیت واز جهان بخواه درس این تضاد رو بهت بده. بنویس من میخوام درسم رو از این تضاد بگیرم دیر یازود جوابش به تو داده میشه تضادها همیشه هستن اینکه تو قوی باشی ونشکنی مهمه.ودر آخر با وجود این دعوا دوباره برگرد به همون حس خوبه وبگو این همسر همونیه که من باهاش حالم خوبه باهاش آرومم باهاش کامل میشم.

Donyayejadideman
    مشارکت کننده

ممنونم از پاسخگوییتون?♥️

Donyayejadideman
    مشارکت کننده

واقعا ممنونم ازتون بایت حرفای عالیتون و اینکه وقت گذاشتین

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.