صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط دروغگویی در روابط

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Samiik
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون
    بهار مبارکت عزیزم
    من گاهی در روابطم با افرادی مواجه میشم که بشدت دروغ میگن و وقتی هم به روشون میارم انکار میکنن. این روابط از سطحی تا صمیمی پیش اومده. خودم از دروغ بدم میاد. نمیگم اصلا دروغ نمیگم ولی انتخاب آگاهانه‌ام نیست اکثر مواقع. مخصوصا اگر با کسی صمیمی باشم اصلا دروغ بهش نمیگم.
    پدرم هم زیاد پیش میاد که یک تصمیمی میگیره یا کاری میکنه یا حرفی میزنه بعد مستبدانه انکار میکنه و حتی نمیشه بهش اعتراض کرد.
    خودم نتونستم دقیق پیدا کنم که چه چیزی در من این تضاد بیرونی رو شکل داده. نظر شما چیه؟

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم
    جهان مصداق بارز این ضرب المثله
    از هر چی بدت میاد سرت میاد
    چون مدام داری به این موضوع توجه منفی نشون میدی ازش منفی حرف میزنی برات تکرار میشه
    یه خصوصیبت مثبت که دوست داری از ادمها پیدا کن مثلا بگو من ادمهای دست و‌دل باز خیلی به پستم میخورن اونوقت میبینی دروغگوها د رمقابل تو‌سکوت میکنن یا حذف میشن چون در حیطه تفکر و کلام تو نیستن

Mahnaz62
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون. سال نو مبارک
    من وارد رابطه ای شدم که از اون آدم فریب خوردم . بهش گفته بودم من یه رابطه عاطفی خوب میخوام که با هم داشته باشیم. اما بعد از اینکه یک شب رو با هم گذروندیم به من گفت که من حوصله رابطه رو ندارم نمیخوام مدام چک بشم. من واقعا شوکه شده بودم. از فریبی که خوردم نمیتونم خودم رو ببخشم . چی کار کنم که خودم رو ببخشم که اجازه دادم این آدم وارد زندگیم بشه و خیلی سریع من رو از همه جا بلاک کرد. خیلی حالم بده و فرکانسم در پایین ترین حد خودش هست. به همدلی شما نیاز دارم. مرسی

ياسمين
    مدیر

دوست عزيز درسته كه اين اتفاق خيلى اذيتت كرده ولى ازش درس خيلى مهمى گرفتى !!ديگه مى دونى كه چه باورهايى رو بايد عوض كنى تا افراد درست سر راهت قرار بگيرن. مطمئن باش اون اتفاق بايد مى افتاده تا به اينجا برسى. پس خودت رو ببخش چون اون لحظه راه ديگه اى نداشتى ، و روى باورهاى غلط و عزت نفست كار كن….

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.