صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت درمان افسردگی

برچسب ها: 

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    الهام
    مشارکت کننده

سلام.وقت بخیر
    من از سال ۹۹ با دنیا جان همراه هستم،تعداد زیادی جلسات کوچینگ گرفتم.
    همه ی ورکشاپ ها رو اکثرا خریدم ولی احساس خوشبختی و داشتن حس عمیق امیدواری در من مقطعی هست و احساس میکنم افسردگی دست از سر من برنمیداره،فایل هم گوش میکنم الان دارم ورکشاپ عبور از بعد سوم رو گوش میکنم و هر فایل رو با دقت مینویسم ولی اصلا حالم خوب نیست،خیلی ناامید و افسرده ام.
    چجوری میشه برای همیشه از شر افسردگی خلاص شد.
    خواهش میکنم از عزیزانی که شاگردهای قدیمی دنیا جان هستن به من جواب های کمک کننده و عمیقی بدن.
    من الان شرایط کوچینگ گرفتن ندارم به خاطر هزینه،خواهش میکنم اینجا به من کمک کنید.من احساس میکنم در باتلاقی از آگاهی غرق شدم و فقط دست و پا میزنم.همه چیز می‌دونم و هیچ چیز نمیدونم.

Shokoh
    مشارکت کننده

سلام بردوست عزیز منم مشکل شمارادارم فکر میکنم بدلیل دایمی نبودن تمرینات باشه چون فراموش میشن ودنیاجون همیشه تاکیید دارن که همیشه تمرینات تکرار بشه من به دکترمراجعه کردم کلی دارو نوشت وپزشک داروخانه آشنابود گفت این داروها عوارض دارن بجای اینها منیزیوم بخور،ورزش کن اززمانی که باشگاه میرم خیلی بهترم ومکمل هم میخورم وداروهای افسردگی راخریدم ولی اصلا مصرف نکردم دوستان واطرافیان میگن حال بدتو شاید ناشی از بیکاری باشه منظورشون از بیکاری خانه داربودن منه😆امیدوارم یاسمن جون یابقبه دوستان راهنمایی بفرمایند

Monakahvand
    مدیر

سلام دوست عزیز، همونطور که در ورکشاپ ها هم دائما گفته شده ، انجام دادن تمرین ها دائمی هست . لزوما گوش دادن فایلها به تنهایی تغییری در ما ایجاد نمیکنه ، باید استمرار در انجام تمارین داشت، اگر فکر میکنید نمیتونید پیدا کنید چه تمرینی الان براتون مناسب هست چاره اش فقط وقت کوچینگ هستش 🌱

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.