در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Marjan Noori
    مشارکت کننده

سلام دوستان.من حدود ۵ ساله که با سایت آشنام و ورکشاپم شرکت کردم. ۳ سال پیش بابت یه مشکلی تو زندگیم که همیشه بهم استرس میداد از دنیا جون مشاوره گرفتم و با تمریناتش حالم خوب شده بود و استرسم تقربیا از بین رفته بود ولی اون مشکلم حل نشد و من کم کم تمرینات رو ول کردم و الان برگشتم به نقطه اول.استرس و تپش قلب داره داغونم میکنه،فکر اینکه اگه اون مشکلم حل نشه زندگیم میره رو هوا داره داغونم میکنه.اصلا نمیدونم چیکار کنم؟دوباره میخوام تمرینات رو انجام بدم ولی ته دلم میگه اون دفعه که انجام دادی مگه گره کارت حل شد؟همیشه گره میفته تو کارم.لطفا راهنماییم کنید تپش قلب و استرس قفلم کرده. همیشه نگران آینده ام که اگه کارم حل نشه چیکار کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام ، نگران نباش از همين امروز شروع كن ولى به خودت تعهد بده كه توى اين مسير بمونى و نااميد نشى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هیچوقت تمرین رو با انتظار برای رسیدن به نتیجه انجام نده.و اینکه مگه ما قراره وقتی تمرین انجام میدیم هیچ اتفاقی نیوفته تمرین فقط مارو نسبت به تضادها و چالش‌های زندگی قوی‌تر میکنه طوریکه دیگه به چشممون نمیان.
    اگه دوباره برگشتی به نقطه صفر فقط دلیلش این بوده که یا تمرینت عمق نداشته و با احساس خوب نبوده یا اینکه تمرین رو انجام میدادی و بعدش میگفتی خوب که چی پس کو نتیجه و ادامه ندادی
    و همین باعث شده دوباره احساست بد بشه
    از همین الان دوباره شروع کن و فقط تمرین رو انجام بده با حس خوب و با تکرار و تداوم ادامه بده مطمئن باش خود به خود درونت آروم میشه فقط تا روزی که زنده هستی نباید تمرینات رو ول کنی حتی با وجود تضاد حتی با وجود حال بد .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.