صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › درماندگی در رابطه
- این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
29/بهمن/1400 در 14:13 #42302
zeinab90
مشارکت کنندهسلام دنیاجون من دو ساله با یه پسر رابطه دارم و خیلی حس خوب داریم البته اوایل زیاد دعوا داشتیم و شکاک بود اما بیشتر از یکساله عاشقانه زیر یک سقف زندگی میکنیم و خانوادش منو خیلی دوس دارن و چندین بار گفته اجازه بده از خانواده خاستگاریت کنم و رابطه علنی بشه اما من از اولش بهش گفتم من میخوام برم خارج از کشور زندگی کنم چون اونجا از لحاظ درس و کار پیشرفت میکنم. الان هم ی موقعیت خوب برای خارج از کشور پیش اومده ی خواستگار دارم که قبلا همکلاسی بودیم و تازگیا رفته و ازم خواستگاری کرده..الان من بین احساس قلبی و علاقم به پارتنرم و انتخاب موقعیتی که همیشه رویام بوده تردید دارم. شبانه روز دارم گریه میکنم و حس میکنم افسردگی شدید گرفتم. پارتنرم هم کاملا در جریانه اما همچنان عاشقانه دوستم داره مسافرت میبره منو و محبتم میکنه..میگه هر انتخابی کنم احترام میزاره به انتخابم اما خودم نمیدونم چی از زندگیم میخوام.
ممنون میشم کمکم کنید.29/بهمن/1400 در 14:15 #46845ياسمين
مدیرسلام. بايد ببينى اولويتهات به چه صورتند. اگر پارتنرت برات مهمه و حالتون با هم خوبه ، همين مسير رو پيش بگير .. شايد در ادامه شرايطى پيش اومد كه مهاجرت كنى…
29/بهمن/1400 در 17:05 #46847zeinab90
مشارکت کنندهمن مهاجرت رو دوست داشتم اما از نظر مالی توی یکسرمایه گذاری همه رو از دست دادم و دچار تنش روحی شدیدی شدم طوری که اولویت من زندگی ساده و آروم شده اما نمیدونم بخاطر شرایط تنش زا آرامش رو میخوام یا نه.چون من شخصیت کمالگرا داشتم و الان کاملا استاپ شدم نه از لحاظ تحصیل و نه از لحاظ کار تلاش نمیکنم و در جریان ثابت پیش میرم. ی جورایی سردرگم هستم بین خواستم چیه. میشه راه حلی بدین که با کمکش بتونم به شناخت خواسته هام برسم؟
29/بهمن/1400 در 17:05 #46848zeinab90
مشارکت کنندهپارتنرم اصلا مهاجرت دوست نداره و میگه تو ایران میشه راحتتر زندگی کرد و هیچ پیشنیاز اولیه برای مهاجرت نداره. حتی من درس میخونم میگه بیا بریم بیرون و کتاب نخون حوصله ات سر میره
29/بهمن/1400 در 17:06 #46849Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.آیا به آدمی که از خارج کشور از تو خواستگاری کرده علاقه داری یا فقط به دلیل اینکه میخوای بری خارج از کشور میخوای این ازدواج رو قبول کنی؟
باید بتونی تصمیم قاطع بگیری یا بمون ودر کنار پارتنری که بهش علاقه داری زندگی کن شاید به قول یاسمین جان شرایطی پیش اومد که باهم مهاجرت کردید.یا اینکه قید همه چیز روبزن ودل بکن وبرو البته رفتنت هم همراه با چالشهای جدید هست پس اگه هر تصمیمی میگیری باید قوی باشی از درون. اگه با باورهای غلط وحس بد بری قطعا اونجا هم حال خوبی پیدا نمیکنی چون باورهاتو با خودت بردی
به خودت برچسب افسردگی نزن خودت رو قوی بدون وکاری رو بکن که بهت حس خوبی میده یه مدت بذار بگذره بعد تصمیم بگیر عجله نکن.29/بهمن/1400 در 17:29 #46850zeinab90
مشارکت کنندهنمیتونم بفهمم علاقه دارم یا نه چون الان پارتنرم خیلی دوست دارم بخاطر همین گفتم ی مدت باهاش باید آشنا بشم یعنی برم اونجا و بعد تصمیم بگیرم ایا میشه ازدواج کنیم یا نه. اما رفتنم مساوی با از دست دادن پارتنرم هست و حس ترس میده بهم.
29/بهمن/1400 در 18:46 #46851Fatemeh6761
مشارکت کنندهبه نظرم کوچینگ بگیر .چون خیلی مردد هستی وقطعا هیچکس نمیتونه جای تو تصمیم بگیره .
ولی اگه روی ذهنت کار کنی تمرین ذهنی کنی راهکار جلوی پات قرار میگیره .29/بهمن/1400 در 23:25 #46854zeinab90
مشارکت کنندهممنون از راهنماییتون عزیزم. اره فک کنم حتما باید کوچینگ بگیرم.
تمرین ذهنی با کدوم فایل ها میشه؟30/بهمن/1400 در 10:45 #46857Fatemeh6761
مشارکت کنندهمنظورم تمرین ذهنی که از کوچینگ میگیری تمرینی که مخصوص خودته.
فایلهای رایگان که همه عالی هستن وهمه تمرین دارن
اگه تازه وارد سایت شدی باید از اول همه رو گوش کنی تا متوجه قوانین بشی -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.