در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام
    درس تضاد گرفتن یعنی چی مثلا یه تضاد افتاد تموم شد
    میبینم خشم نفرت و هر حالت دیکه نسبت به اون قضیه داریم
    خب این یعنی چی این نفرت رو چی کار کنم این خشم رو چی کار کنیم که از بین بره و درسش رو گرفته باشیم تکرار نشه

ياسمين
    مدیر

سلام. تضاد بخاطر فركانسهاى نامناسب ما پيش مياد ولى وقتى در مسير تغيير هستى ، هر اتفاقى بيفته به نفعته يعنى در پس اين مشكل يه خواسته شكل مى گيره يا از دل تضاد يه مسئله مهم رو درك مى كنى

moji2117
    مشارکت کننده

اما هیچ کدوم از این اتفاقات نیافته که خواسته ی جدید یا مسئله ی مهمی رو درک کنم

ياسمين
    مدیر

ممكنه با اون زخمى كه خوردى ، ويژگى هايى كسب كنى كه توى زندگى برات مفيدند…..درهرصورت اين مسئله كاملا شخصيه و خودت بايد پيداش كنى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .قرار نیست با هر تضاد احساساتمون رو پس بزنیم
    قراره فقط بهشون نگاه کنیم وازشون رد بشیم
    ما به عنوان انسان حتما این احساسات رو داریم اگه نداشتیم پس برای چی اومدیم روی زمین
    اومدیم که با وجود تضاد ،با وجود احساسات بد ادامه بدیم
    ینی اگه حسی مثل نفرت یا خشم اومد اول بپذیریش دوم ببینی داره چی رو بهت نشون میده چه جوری میتونی به انسان بهتری تبدیل بشی
    وسوم اینکه توجهت رو بذاری رو جنبه های خوبت و در هر صورت فقط بتونی حالت رو در لحظه ی حال خوب نگه داری
    پس باید به مسیرت ادامه بدی با وجود هر احساسی که داری خودتو سرزنش نکنی و خودتو با همه ی احساساتت دوست داشته باشی اونوقته که وقتی خودتو هرجوری که هستی بپذیری احساساتی که دوست نداری کم و کمرنگتر میشن.

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی ممنونم
    یه سوال دیگه این بود که من تمیرینا رو درست انجام نمیدم میدونم اهمال کارم تمرین اهمال کاری رو انجام دادم پشت سر هم حس میکنم انگیزه ندارم هر تمرینی یکی دوبار حالم رو خوب میکنه بعدش اضطراب میگیرم دیگه نمیتونم الان نمیتونم فعلا کوچکینگ بگیرم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اول کلمه ی نمیتونم و نمیشه رو از کلامت حذف کن
    دوم اینکه مگه الویتت حال خوبت نیست؟پس باید بتونی براش وقت بذاری حتی شده به سختی حتی اگه خوابت بگیره حتی اگه حالت بد بشه حتی اگه تمرکز نداشته باشی حتی اگه خسته بشی وحال نداشته باشی.
    یه کم اولش سخت هست اما وقتی برای خودت تعیین میکنی ‌که مثلا از این به بعد ده دقیقه زودتر بیدار میشم و تمرین میکنم اوایل شاید یه روز انجام بدی یه روز انجام ندی.
    اما اگه خودتو تحقیر وسرزنش نکنی و بازم ادامه بدی
    کم کم مقاومت ذهنت کمتر میشه وراحت تر میتونی .

پس همه چی بستگی به اراده و انتخاب خودت داره
    هر چقدر که کیفیت زندگیت برات مهمه همونقدر براش وقت میذاری.
    مثل اینه که یه ماشین اولش توی سر بالایی به سختی میره بالا اما وقتی میوفته توی سرازیری بدون اینکه گاز بدی ماشین خودش با سرعت میره
    کوچینگ عالیه در صورتی که مصمم در انجام تمریناتش باشی.

moji2117
    مشارکت کننده

باشه چشم
    مرسی ممنونم از توضیح خوبتون

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.