• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست sougol به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Night84
    مشارکت کننده

سلام
    من دهم هستم و رشته ی تحصیلیم تجربی هستش با کلی امید و انگیزه اومدم این رشته یه رشته ایی که خودم انتخاب کردم ولی وقتی رفتم مدرسه کلا یجورایی خیلی ترسیدم چون درسا سخت بودن با اون چیزی که من فک میکردم خیلی متفاوت بود تا این که نوبت اول شد و من دیدم هیچیی بلد نیستم اونقد بلد نبودم که نگو ?نمره هام که اومدن وحشت کردم از این نمره هاا خیلی بد بودن ولی زود با اون نمره های مضخرف کنار اومدم چون دلیلش خودم بودم خیلییی میخوابیدم، با گوشی بازی می‌کردم
    الان دلم میخواد تو نوبت دوم گل بکارم ??
    ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم اصلاااا اعتماد به نفس ندارم،خیلی سر در گمم، حال حوصله هیچیو ندارم،و پر از استرس و واقعا نمیدونم چمه نمیدونم چیکار کنم
    “لطفا دنیا جان کمکم کنین ”

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد فايلهاى رايگان رو گوش كنى بخصوص ٦ فايل اعتمادبنفس

Night84
    مشارکت کننده

ممنون از شما ♥️

Ghazal1384
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    من هم دهم هستم و در همین رشته و من هم ابتدای کارم مثل شما بودم.حق هم داشتیم چون وارد محیط جدیدی می‌شدیم اما به هر حال من نتونستم بپذیرم و قبول کنم نمره های بد رو و خیلی فشار روم بود
    من با دنیا جان کوچینگ گرفتم و در رابطه با این موضوع با ایشون گفت و گو کردم
    و خب چیزی که فهمیدم این بود که ما در این دنیا نیومدیم که بیست بگیریم یا هرچی در این مورد
    که یکسری درس های رو بخونیم که هیچ چیزی بهمون یاد بده طوری که در زندگی بتونیم ازش استفاده کنیم و واقعا هم خودمون این رو می‌دونیم
    به هر حال ما اومدیم تو این دنیا که رشد کنیم آگاه شیم و رسالت خودمون رو پیدا کنیم
    شاید هم که رسالت ما در این رشته نباشه
    اما به هرحال توجهمون باید روی این باشه که من رشد میکنم تمرین هام رو انجام میدم و اگه وقت شد میرم میخونم
    باید قبول کنیم که نیازی نیست حتما بیست بگیریم
    و این بیست و ها و صحنه جنگ ما و بچه ها فقط اینه که ما داریم با جهان میجنگیم که من بیست می‌خوام و بیست می‌خوام
    خب منم خیلی کمبود وقت می‌گرفتم و دنیا جون بهم گفتن که جهان برات کمبود وقت میاره تا تو بفهمی باید رو چیز درست توجه داشته باشی
    من الان دارم تمرین هام و کارهام رو میکنم ‌وباورتون نمیشه که وقت اضافه هم میاد اصلا هم برام نمره مهم نیست ولی نمره های خوبی رو آوردم

sougol
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیزم
    دلم میخواد بهت بگم هر اتفاقی(اگه چیزی بنام اتفاق وجود داشته باشه)که میوفته , شاید کاملا باهاش مخالف باشی ولی مطمن باش بهترین اتفاق ممکن همونه؛ چیزیه که کائنات تو مسیرت قرار میده تا آگاهت کنه و تورو بسمت رسالتت سوق بده, هرچقدرم که برات بد و ناراحت کننده باشه. تلاش کن و زحمت بکش, آدمی که چیزیو واقعا بخواد, حتما به دستش میاره, استثنایی هم نداریم. ولی اینم بدون وقتی میبینی همش داری تلاش میکنی و زحمت میکشی, اما نمیشه, باید به 2تا نکته توجه کنی؛ یا باورهات مشکل دارن یا اون چیزی که میخوای تورو به رسالتت نمیرسونه. تو حالت اول باید فک کنی و ایراد باورهاتو پیدا کنی ولی راه حل حالت دوم فقط و فقط ایمانه؛ اینکه ایمان داشته باشی هرررر اتفاقی که داره برات میوفته, یه نشونه و حقیقتی توش نهفتس و بهت هشدار میده که راهتو چطوری ادامه بدی.
    برات آرزوی بهترین هارو دارم, چون لیاقت تو همیشه بهترین هاست.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.