• این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    rahamaneli
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز خسته نباشید
    من مدتی هست به خاطر داشتن کاری بادرامد بالاتر شغل قبلیه خودم رو رها کردم والان بیکار هستم ودر حال تلاش برای به دست اوردن اون شغل هستم همسرم شاغل و درامد داره من همش با خودم میگم که درسته من از شغلم استعفا دادم ولی پول و درامد مثله قبل وارد زندگیمون میشه و همینطور هم شد و پولی معادل حقوق ماهیانم به حقوق همسرم اضافه شد و حالا از کجا و چه جوریش رو نمیدونم
    ولی در همین زمان یکی از وسایل الکترونیکیم گم شد و یکی از وسایل خونم خراب شد یعنی یه جورایی پولی که وارد شد نصف بیشترش از دست رفت حالا همش ذهنم درگیر اینه که چرا اون وسایل خراب شد و من مجبور شدم پولی رو که با باور ثروت وارد زندگیم کردم برای درست شدن اونا خرج کنم ایراد کار من کجاست ؟ همش باخودم میگم نکنه میگن پول باداورده رو باد میبره درست باشه یانکنه پولی که وارد زندگیم شده حرام بوده و با این دوتا وسیله خواسته اصلاح بشه ؟ افتادن این اتفاقات باعث شد همچین زمزمه هایی به ذهنم برسه وگرنه من باور ثروت رو نگه داشته بودم واصلا به این فکرا اعتقادی نداشتم اصلا چرا این دوتا وسیله خراب شد که بخواد این فکرا به ذهنم برسه و باور ثروتم رو از بین ببره و من رو به شک بندازه
    من که داشتم خوب پیش میرفتم و نتیجه هم گرفتم پس این تضاد نشونه ی چیه ؟

ياسمين
    مدیر

سلام. قطعا باورهاى غلطى ته ذهنت بوده كه اين اتفاق افتاده. همين كه مى گى پول باداورده رو باد مى بره ، مگه اين پول به حقوق شوهرت اضافه نشد ؟ پس چرا باداورده؟؟ ديگه اصلا توجهى به اين مسئله نكن
    نكته ديگه اينكه احساس لياقت براى داشتن كار و درامد خوب رو هم بايد در خودت تقويت كنى …احساس لايق بودن مهمترينه.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.