• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست Raha29 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر ، من یک سالی هست فایل هارو گوش میدم و شش ماهی هست دارم تمرینات رو انجام میدم ، بعداز ورکشاپ پول زمان بیشتری گذاشتم برای هنر وعلاقه مندیم چون حس خوبی داشتم بهش ادامه دادم و سرمایه اولیه هم جورشه اما این شرایط ایران ونت و …پیش اومد ومن هنوز نتونستم پولی از کارم دربیارم ، شک کردم که هنرکه برام لذت بخشه واقعا رسالت شغلی من هست یانه ؟ یا اینکه باید برم جایی فعلا کار کنم و پول دربیارم با اینکه ازاینکه پیش کسی کار کنم خوشم نمیاد ، نمیدونم چطور میشه ایمان داشت به اینکه رسالت من همینه یانه و نمیدونم باید چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام ، اگر هم فعلا جاى ديگه اى كار كنى اشكالى نداره ، مى تونى تجربه كسب كنى ، پول بيشترى پس انداز كنى و با اون بيزنس خودت رو پربارتر شروع كنى…به فال نيك بگير

Raha29
    مشارکت کننده

ممنون که وقت گذاشتین ، اما سوالم بیشتر راجع به اینه که آیا واقعا رسالت شغلی من هست یااستباه دارم توجه و وقت میزارم ؟ و این ذهنمو مشغول کرده

Saminhoho
    مشارکت کننده

عزیزم اینو تو مسیر، خودت متوجه خواهی شد کسی نمیتونه بهت بگه، فعلا کاری که فکر میکنی درسته انجام بده برای قدم اول تا بقیه قدمها برات نمایان بشه

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم‌ ازتون

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.