در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    sade
    مشارکت کننده

سلام
    یاسمن و فاطمه جون من تقریبا همه سوالا رو خوندم. ورکشاپ هم گرفتم . اما شبیه سوالم ندیدم
    من متاهلم یک زندگی معمولی نه عاشقانه نه با تنفر عمیق، اما همیشه استرس تنهایی دارم .نمیونم چرا اما میدونم جذابیت دارم برای جنس مخالف.
    همیشه دور و برم پر مرد هست که بهم ابراز علاقه کنند. من هم فقط ارتباط چتی و گاها تلفنی میگیرم باهاشون. هیچ کاری هم نمیکنم. نه نیاز جنسی دارم نه مالی بهشون . اما اینکه حس کنم یک مردی هست که اگر اتفاقی افتاد من تنها نباشم ارومم میکنه.اگه نباشن ناخوداگاه استرس میگیرم(شاید خودشون متوجه نشن من این استرس دارم). اما حضور نفر سوم باعث میشه استرس نبود همسرم رو نداشته باشم زندگیم عادی تر بشه
    برای همین با وجود لیبل خیانت این کارو میکنم تا اروم باشم. با اینکه خیلی ازشون بهترم یا اصلا ازار و دردسری براشون ندارم میترسم نباشن.
    من نمیفهمم دردم چیه
    خسته شدم از استرس های همیشگیم .

ياسمين
    مدیر

سلام. دليلش اينه كه خودت رو به اندازه كافى دوست ندارى و تنهايى با خودت راحت نيستى درواقع يجورايى اون خلاء درونى ت رو مى خواى با حضور يكى ديگه پر كنى. ترس از تنهاموندن و رضايت از توجه يك نفر ديگه و ميل شديد به ديده شدن ، بخاطر احساس كم ارزشى خودته. فايلهاى مربوط به اعتمادبنفس رو بارها گوش كن و مديتيشن رو جزو برنامه هاى روزانه ت بذار…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از خودت یا همون کودک درونت دوری ….حمایتش نمیکنی،بهش توجه نداری ا
    این حس ترس و استرس از اون کودک درونت میاد که وحشت کرده و همش نگرانه چون سالها طرد شده و نادیده گرفته شده وهمش منتظره که یکی از بیرون بهش احساس امنیت بده
    اگه هزاران نفرم باشن که دروبرت باشن تا زمانیکه خودت به خودت احساس امنیت ندی این احساس از بین نمیره پس به هیچ کس جز خودت وابسته نشو ،تا میتونی به خودت عشق و توجه نشون بده
    برای کودک درونت حرف بزن بنویس بذار احساس ترسش کم بشه بهش اطمینان بده که خودم کنارتم حتی اگه هیچکس نباشه ،تمام کارهایی که برای ابراز دوست داشتن به کسی انجام میدی واسه خودت انجام بده.
    اگه ورکشاپ شرکت کردی تمرین آشفتگی ذهنی خیلی عالیه همون تمرین امنیت و آرامش رو حتما انجام بده هر روز به مرور زمان آرامش پیدا میکنی
    من خودم از کسایی بودم که انقدر اضطراب و استرس داشتم دوسال پیش قرصهای آرامبخش میخوردم و با انجام تمرین‌های کوچینگ،ورکشاپ، فایل رایگان وانجام مدیتیشن هر روزه آرامش عمیقی پیدا کردم.
    پروسه تغییر باورها زمان بره و به مرور ایجاد میشه فقط باید تمرین و تکرار رو ول نکنی و عجول نباشی.

sade
    مشارکت کننده

ممنونم
    خودمم میدونم بخاطر کمبود ها و مشکلاتی که در کودکی داشتم اما این حضور رو از جنس مخالف میخوام . وگرنه تو هم جنس های خودمم دوستان و همراهان خوبی دارم که نمیتونه اون خلا من رو پر کنه. انگار که زندگی فقط در مرد بودن برا من معنا شده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

معنای زندگیت رو خودت میسازی
    گول حرفها و مقاومت‌های ذهنت رو نخور و وقت و انرژیت رو بذار واسه تغییر خودت واسه بالا بردن اعتمادبه نفست
    ذهن همیشه بهانه ای میاره که از حاشیه ی امنش خارج نشه پس به حرفا و بهانه هاش توجه نکن

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.