صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط داشتن رابطه‌ای پایدار

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    melisa eb
    کاربر

سلام ، من ۲۳ سال دارم و سرم همیشه گرم پیشرفتم هست و با کمکای دنیا جون دارم نتیجه میگیرمو سعی دارم تو همین امسال نتیجها هم دیده بشه در رابطه با شغلم، چند وقتیه که احساس میکنم نیاز به یه رابطه عاطفی دارم کسی که درکم کنه ارومم کنه کنارم باشه صادق باشه ، من و هرجور که هستم واقعا بخواد همه جوره باهم باشیم و قصدش ازدواج باشه و عاشقم باشه… از وقتی وارد رابطه هایی شدم همش دروغ خیانت سواستفاد دیدم و دیگه نمیتونم دیده خوب به کسی ک میاد تو زندگیم داشته باشم به خاطر همین دیگه نه کسی عاشقم میشه نه رابطه طولانی دارم، حتی هر چیزی که تو رابطه بخوان چه قبول کنم چه قبول نکنم باز سریع اون رابطه قطع میشه و من میمون و کلی دل شکستگی… این دیده منفیم به مرد هارو چجوری تغییر بدم تا منم از یه رابطه عاطفی بلند مدت با اونی که عاشقشم لذت ببرم ؟؟؟
    ۳ ساله که ۲ ماه هم باکسی نموندم با این که تو رابطه هیچی کم نمیزارم و همیشه من بودم که داغون شدم از اون جدایی . لطفا یه راهی و نشونم بدین چون احساس میکنم این موضوع تاثیرات منفی روی مسائل دیگه زندگیمم داره میزاره و من خواستم پیشرفتمه.

ياسمين
    مدیر

سلام دوست عزیز. هر کسى محور اصلى روابط و اتفاقاتى هست که در اطرافش وجود داره…. با خوندن / دیدن /نوشتن /تعریف /تحسین/ تصویرسازى و…. هر رابطه قشنگى که مى بینى مى تونى به مرور باورهاى منفى و ذهنیت غلطت رو نسبت به یه رابطه عاطفى تغییر بده و احساست رو خوب کنى

به خودت بیشتر احترام بذار و ارزش خودت رو بدون. وقتى به خودباورى رسیدى و عزت نفست زیادتر شد، کسانى سر راهت قرار مى گیرند که که ارزش تو رو بیشتر مى دونند و رفتار بهترى دارند….

ورکشاپ تکنیکهاى معاشرت بى نظیره و مى تونه خیلى کمکت کنه. دنیا توى مشاوره ها هم راهکارهاى عالى میده
    موفق باشى?

parastookahrizi71
    کاربر

عزیزم شما توی هر رابطه ای میخاید اونی باشید که طرف میخاد وخودتون رو نادیده میگیرد.اصلا نباید اینجوری باسه این امر باعث میشه در شما تنش و بلبشو ایجاد بشه وهمین حس شماست که باعث میشه این اتفاق ها بیقته چون خوده واقعیت نیستی میخای از خودت مایع بزاری که طرف نزاره بره این کاملا غلطه از ریشه این قضیه رو بررسی کن این رابطه کات میشه سریع نرید تو یه رابطه دیگه الان این احساس رو توی خودتون میبینید که نیاز به کسی دارید خیلی خوبه ولی شتاب زده عمل نکنید خودتون رو کاملا ریشه ای اصلاح کنید سعی کنید خوده واقعیتون باشید بنویسید که اون شخصی روکه میخاید چه جور آدمی باشه ومدام فرکانس خوشحالی سرزندگی وشادمانی به جهان بفرستید وهمش مناظر نباشید که فردا کسی میاد تو زندگیم از فکر اینکه کی این اتفاق بیفته بیاید بیرون ومدتی باخودتون باشید وخودتون رو پیدا کنید وبعد مدتی میبینید چ قشنگ شده همه چی وحالتون چقدر خوب شده.وبهترین ها مطابق فرکانس هاتون سره راهتون میان.
    با بهترین آرزوها برای شما دوست عزیز

Goli61
    مشارکت کننده

شما یه چند وقت رابطه رو بیخیال شو .به همون پیشرفت کاری بپرداز و در این فاصله تمرین انجام بده حس عدم لیاقت رو از بین ببر در خودت از دنیا جان مشاوره بگیر در این رابطه
    تمربنات اعتماد به نفس رو انجام بده در فایلهای رایگان هست تا اون خشم و ناراحتی از وجودت بره بیرون .
    شروع کن سناریو نوشتن و مشخصات فرد دلخواهت رو بنویس ولی خودت در بیرون دنبالش نگرد.بنویس و رهاش کن بذار جهان خودش اون فرد رو برات بیاره
    ببین در رابطه با مردان هر چه گیرنده باشیم عزیزتریم . چه از لحاظ عاطفی چه از لحاظ کادوو …پس نیازی نیست شما در روابط سنگ تمام بگذاری .زن نازه مرد نیاز .طبیعت مرد اینه که وقتی طرفش خیلی دهنده باشه خصوصا از لحاظ عاطفی میبینه چیزی برا شکار نداره و میره جایی که از شکار کردنش حس قدرت کنه .
    مثلا من میبینم دخترا برا پسره تولد لاکچری میگیرن یا کادو ولنتاین با بسته بندی قلب و کلی شکلات و عروسک واسه پسره میگیرن ….
    اون پسره …اون باید تلاش کنه قلب بده شکلات بده که دختر افتخار بده و عشقش رو بپذیره … چه دلیلی داره زن تلاش کنه که مرد عشقش رو بپذیره این یعنی خیلی بد…
    زن فقط باید رو خودش کار کنه که از لحاظ شخصیتی طوری باشه که مرد گرایش پیداکنه سمتش و دورش بگرده و ارزوش باشه که با این دختر ازدواج کنه .همین .نه لازمه قلب بده نه شکلات نه سکس قبل ازدواج نه هیچ چیز دیگه …

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز در درجه اول هر کسی باید آرامش دوـدر درون خودش پیدا کنه و در با خود درونش آرامش داشته باشه.
    هیچوقت آرامش خودت رو به کسی وصل نکن و در خودت حستجوـکن تا به آرامش برسی.
    آرامشی که از طرف شخصی به ما منتقل بشه و ما در درون خودمون آرامش نداشته باشیم از طرف همون شخص باعث آشوب و نگرانی میشه.
    برای خودت وقت بگذار و بگذار شرایط تا مدتی به این صورت خوب پیش بره و تمرکزت رو روی شناخت خوده درونت بگذار و برای خودت ارزش وـاحترام قاعل شو.
    شما برای اینکه خودت به ارامش برسی باید مطالعه کنی.شاد باشی.موزیک گوش کنی و شادی خودت رو به کسی وابسته نکنی.

parastookahrizi71
    کاربر

این یک باوره غلطه گلی عزیز اصلا بنظره من اینجوری نیست ما مطابق افکار و فرکانس ارسالی فرد مورد نظر رو به زندگیمون دعوت میکنیم مسئله ناز و نیاز زن وـمرد نیست.
    توی هر رابطه ای هر دونفر باید برای شادی و شور نشاط زندگیشون هم مدار و باهم تلاش کنن

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.