در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    somayyeh
    مشارکت کننده

سلام به یاسی عزیز.من دوماهه متوجه شدم که همسرم به من خیانت کرده.و۶ ماه با یه خانم رابطه داشته والآن ابراز پشیمانی می کنه و میخواد جبران کنه وبه گفته خودش ارتباطش رو قطع کرده و ما تحت نظر مشاوریم.اما من همچنان حالم بده و مدام دلشوره دارم و فکر می کنم نکنه دوباره رابطه برقرار کنه.البته همسرم برای جبران خیلی تلاش می کنه ولی من مدام وارد جزئیات روابطشون میشم واین حال من و همسرم رو بد می کنه.شما چه راه حلی دارید؟

ياسمين
    مدیر

سلام. مسئوليت اتفاقاتى رو كه برات مى افته بپذير. اين تضاد بخاطر باورها و فركانسهاى اشتباه خودت ايجاد شده. باور احساس ارزشمندى و عزت نفست كمه ، از درون ناآرامى و احتمالا باور هاى خيانت و بى وفايى دارى…
    همزمان كه روى دوست داشتن و باور لياقتت كار مى كنى ،اگر تصميم دارى به زندگى با شوهرت ادامه بدى ، اون رو ببخش و ديگه مسايل گذشته رو مرور نكن… توجهت رو بذار روى نقاط قوت شخصيتش و زندگى ت تا كم كم به احساس خوب و آرامش برسى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

علت این رفتار شوهرت عدم اعتماد به نفست بوده ودائم به این فکر میکردی که اگه با کس دیگه رابطه برقرار کنه من چیکار کنم واین حس وابستگی زیاد باعث به وجود اومدن این تضاد شده .اگه روی حس ارزشمندیت کار کنی انقدر خودت رو لایق بدونی وانقدر برات مهم نباشه که مدام همسرت رو چک کنی که آیا با کسی رابطه داره یا نه مطمئنن میتونی این دلشوره های بی دلیل رو بذاری کنار چون انقدر برای خودت ارزش قائلی که حتما همسرت هم برای تو ارزش قائل میشه واگه یه درصد بخواد به کس دیگه فکر کنه دیگه تورو به هم نمیریزه دیگه میذاریش کنار.حالا بستگی به تو داره که چقدر روی اعتماد به نفست کار کنی وخودتو از این حس وابستگی دور کنی.چون هرچی بیشتر وابسته باشی شکاک باشی جدایی وشک بیشتر میاد به سمتت.به نظرم به خودت یه فرصت دوباره بده وبگو خودم مقصر بودم وبا کار کردن روی خودت به شوهرت یه فرصت دوباره بده .اما اینبار بدون دلشوره .گذشته ای که گذشته بریز دور از الان یه تولد دوباره رو شروع کن وهر لحظه حالت رو خوب نگه دار به جای توجه به کارهای گذشتش که اونم خودت مقصرش بودی به خصوصیات خوبش توجه کن و بدون که با یاد آوری گذشته دوباره همون اتفاقا تکرار میشه.از همین الان تصمیم بگیر زندگی جدیدت رو با کار کردن روی خودت شروع کنی.تو یه قدم بردار کائنات هزار قدم برات برمیداره.قوی باش واز انرژی درونت استفاده کن.

somayyeh
    مشارکت کننده

ممنون از یاسی و فاطمه عزیز.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.