در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Ff136500
    مشارکت کننده

سلام به همه من دم مدرسه پسرم عشق قدیمم وبعداز۲۲سال دیدم خیلی هیجان زده شدم ازاین اتفاق حدوددوماه همدیگرومیدیدیم تااینکه خیلی دوست داشتم همیشه ازحالش اززندگیش بپرسم شمارش وگرفتم حدودیک هفته درتماس بودیم شدیداحس خوبی داشتیم بهش گفت من ادم این رابطه هانیستم سعی کردم تماسم وکم کنم البته خیلی سخت بود اونم ازاین موضوع ناراحت شدچون خیلی ازاولم ادم احساسی بود کم کم رفتارش عوض شداصلا نه زنگ زدنه پیام یه جوری که خیلی ازاین رفتارش عصبی شدم همش می گفتم ادمی که انقدرهیجان زده بود ازدیدنم چرایهوانقدرسردشد خیلی اذیت شدم ازاین که چرایهو
    انقدرازم فاصله گرفت ودوم اینکه این احساسات وکنترل کنم وتلاش کنم برگردم به دختری که باکلی تلاش ازتاریکی مطلق بعدازاشنایی بادنیا تومسیری که به جهان درخواست داده بودوتاحدودی هم نتایج خوبی دیده بود قراربگیرم
    لطفا لطفا راهنمایی کنید که چه درسی دراین تضادهست
    این وهم بگم که این اقاازنظری زندگی وفرکانس خیلی پایین هستش

ياسمين
    مدیر

سلام درسش اينه كه روى عشق به خود و احساس ارزشمندى ت بيشتر كار كنى….. اون شخص رو فراموش كن قطعا با تو هم فركانس نبوده كه خودش هم فاصله گرفته..

Ff136500
    مشارکت کننده

تمام تلاشم ومیکنم وقتی مجددمی بینمش دوباره همه چیزبرام مرورمیشه همه خاطرات گذشته والان
    چه فایلهایی روپیشنهادمیدیدبیشترگوش بدم

ياسمين
    مدیر

٦ فايل رايگان اعتمادبنفس

Aslan
    مشارکت کننده

سلام بههم قبیله های عزیزم
    میخواستم بدونم رابطه متاهل بای جنس مخاف از دیدگاه شا درست یا غلط ؟؟چه مانعی دارد؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام
    رابطه اى كه يكى اولويت دوم شخص ديگه باشه رابطهء غلطيه و ريشه ش احساس خلاء و كمبود و عدم احساس ارزشمندى و ترس از تنهايى هستش

Aslan
    مشارکت کننده

یاسی جان میشه با همسر خودت با همون کم وبیشش بسازی وآنقد خودساخته شی که اصلا نیاز به هیچ جنس مخالفی در کنارت نباشی خیلی برام سوال ممکن کسی خیلی رو خودش گار کرده باشه واز درون پر باشه ومتعهلم باشه ولی با ی جنس مخالفم ارتباط‌داشته باشه به خاطر اینکه همسرش از لحاظ جنسی راضی اش نمیکنه

ياسمين
    مدیر

ته اين نوع روابط بخاطر لذت و هيجان گذرا و توجهى هستش كه شخص جديد باعثش شده
    وقتى از درون پر باشى نياز به اين نوع ابراز علاقه و اين نوع توجه و تاييد و تمجيد ندارى

Aslan
    مشارکت کننده

ممنون یاسی گل

ياسمين
    مدیر

??

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.