سلام من نه سال با ی پسر دوست بودم توی این نه سال خیلی چالش داشتیم رابطه رو قطع کردیم دوباره بهم برگشتیم بیشتر سر موضوع ازدواج که من اصرار داشتم انجام بشه ایشون جواب درستی نمیداد پنج سال اول من متعهد بودم تا اینکه یکبار تمام کردیم من به خواستگارها یا افراد دیگه برای دوستی فرصت اشنایی دادم ایشون دوباره برگشت و من هنوز هم مطمین نبودم که میشه دیگه اونقدر بهش متعهد نبودم و ایشون هر بار این موضوع رو فهمید و خیلی اذیت شد تا اینکه امسال دیگه خانوادش برای خواستکاری اومدند خونمون و من یک هفته پیش فهمیدم تو یکسال گذشته با دختر دیگه ای هم به طور صمیمی بوده و به من خیانت کرده من باید چکار کنم چه تصمیمی بگیرم گفتم من هم خیلی متعهد نبودم ولی در حد پیام یا تماس ولی ایشون رابطه خیلی صمیمی داشته ،داغونم نمی دونم چه تصمیمی بگیرم لطفا کمکم کنید این کارماست که من پس میدم چون دو دفعه ایشون درباره من فهمید به مرز جنون رسید.
سلام.عجله نکن و از روی دلسوزی یا هر حس منفی دیگه ای تصمیم نگیر
اول ببین اولویتهای خودت چیه و چی میخوای
خودت رو درگیر افکاری مثل کارما و عذاب وجدان نکن
کاری رو انجام بده که حال و احساس خوبی بهت میده تو مجبور نیستی وقتی دلت هنوز آروم نیست کاری رو بکنی
وقت بذار و فایلها رو با صبر گوش کن وقتی از درون به حال خوب و آرامش برسی دیگه نیازی نیست با نگرانی تصمیم بگیری